tugba-yusra Aysedemirr ben taktırmadım ama taktıran arkadaşlarım var ve hepsinin ki yerinden kaymıştı ve çıkarttırdılar bence güvenilir değil
mrp2023 Aysedemirr kola deri altı implantı yapılıyor doktorunuza onu sorun o daha güvenilir diyorlar, tabi hepsinin bi % oranı vardır bence %100 imkansızdır
Aysedemirr deletedmom43191 ya bir arkadaşım taktırdı 7 senedir felan onunla korunuyor bence takan doktor da önemli bide ilk bir hafta ağır kaldırmamak gerekiyormuş 1 ayda ilişki yasakmış sonra zaten muayene gidiyorsun bakıyorlarmış kayma vs var mı diye
Kvsr46kvsr Aysedemirr iki kızımdan sonrada taktırdım toplamda 10 sene falan onunla korundum diyebilirim. Bu doğumdan sonrada direkt gidip taktırıcam 👍🏻
S-Eda0 Kvsr46kvsr takılırken çok canımız yandı mı bazıları çok ağrılı bir süreç olduğundan bahsediyor
5kisilikkaile Aysedemirr iyi degil memnun kalmak ta kişiden kişiye degişiyor senelerce hamile kalamayanda var.. Benim gibi hiç kaymadan hamile kalanda
Aysedemirr 5kisilikkaile peki şunlara dikkat ettin mi canım ilk hafta ağır kaldırmamak gerekiyormuş ilk 1 ay da ilişki yasakmış sonra kontrol hani içerde tutmuşmu mu kaynamış mı diye ve adetin 3 yada 4.günü yapıyorlar