Kbra9743 Merhaba arkadaşlar bugün kan testi verdim beta 11.8 çıktı tüp bebek tedavisi görüyorüm 11. Gün yani pazartesi tekrar gideceğim yükselme ihtimali var mıdır bu durumu yaşayan varsa yazabilir mi 😕
october Kbra9743 tüp bebek olsa dahi geç tuıtunmuş olabilir. rahme bırakıldıklarında hemen tutunmuyorlar sonuçta bazı embriyolar ikinci gün bazıları dördüncü gün tutunmaya başlar. sizinki de geç yerleşmiştir belki
gozdenefes Kbra9743 yükselir Allahın izniyle canım bende ilk öğrendiğimde 13’tü doktor pozitif diyemem demişti şu an 31 haftalık olduk Rabbim sana da nasip etsin inşallah 🥰🫶🏻
Kbra9743 Busranur_mnts inşallah yükselir progestan iğne kullanıyorum kaşık ağrım var ama 11.8 için kimyasal olabilir dediler moralim bozuldu 😔
Kikiriki Kbra9743 saçmalaması. Doktorlar da ya değer 0 la başlıyor bir anda yükselemez ki ben 6 ile öğrenmiştim kafanıza takmayın bunu bence
Kbra9743 october o ne demek oluyo peki benim şöyle pgt yani genetik Li 5 gün embriyosu transferi oldum bugün 9. Gün 11.8 çıktı 11 gün yükselir mi geç yerleşmede
october Kbra9743 dediğim gibi işte transferden sonra 2-4. günlerde yerleşir bebek rahme. Sizinki belki de 5. gün yerleşip betayı geç salgılamaya basladı. ilk değer pek önemli değil iki gün sonra artıs olması onemlı kalitesi neydi
Kbra9743 october inşallah dediğiniz gibidir ne diyelim rabbim kimsenin emeğine boşa çıkarmasın inşallah teşekkür ederim
Yesildeniz24 Bende salı günü vermiştim 16 çıktı doktor çok e rken daha iki hafta sonra gel dedi bugünde kanamam oldu pedimde korkuyorum
Kbra9743 gozdenefes ya inşallah Allah razı olsun 🥹 kasık ağrım var bugün çok ümidimi de kaybetmek istemiyorum ama çok üzücü şeyler 😔rabbim hayırlıysa tamamına erdirsin inşallah sizin de
Kbra9743 Kikiriki sizin de mi tüp bebekti peki işte biraz olumsuz konuştu herşey çok iyi ilerlemişti sonradan böyle söyleyince moralim çok bozuldu 😔