ppmerlina MadameTussauds renkler zevkler tartışılmaz !!1!1!1!1!1bir!1!!11!birbir1!1!1 @edabolukbasi3-
Accountant edabolukbasi3- katılıyorum kahve ve çay sanki şekerliyken şerbet gibi geliyor tadı hiç keyif almıyorum
ppmerlina edabolukbasi3- biliyorum aşkım dalga geçiyorum fjfkf Bu arada kahve çok az şekerli, çay da az şekerli bende 🤣🤣
Burnosunn_annesi edabolukbasi3- ben az şeker ve meşhur Yunan adalarında gelen damla sakızını koyarım😅😅 düşün 🤤
Alya05 edabolukbasi3- bizimkide tatlı değil gerçekten 😀😀 Gerçi gebelikte hiç içemiyorum gözümde kararmış
edabolukbasi3- Alya05 yok ya bana tatlı geliyo mesela frappe falan içerim ama türk kahvesine gelince bişeyler oluyo 😂
Alya05 edabolukbasi3- Aslında nasıl alışırsan öyle gider Sizde acı kahve içersiniz önünde de tatlı yersiniz 🤣🤣🤣. Mesela ben hem şekerli içerim hemde yanında çikolata olur du 😆😆😆
miniminibebek edabolukbasi3- ay yok işte içemiyorum 😂hani öyle abes derecede şeker kullanmıyorum ama olmuyor yani
ppmerlina Alya05 ben öyleyim eğer tatlı falan yiyorsam yanındaki çayı kahveyi vs şekersiz içerim 🤣🤣🤣 diyet canımm .d
Busranur_mnts edabolukbasi3- ahahhhaha sade en iyisi ya azen americano filtre içtiğimde dokunuyo çift shotlu latte aldığım da olur da en iyi kahve türk kahvesi hariç coldbrew