TugceOrak CerkesMaria awox güvenilir markalardan canım. Ben adetime 3 gün kala böyle silik öğrenmiştim. Kan ver bence kesin sonuç için
CerkesMaria TugceOrak brnım 3 gun gectı hergun yapıyordum bısey cıkmıyordu bu sefer bekleyınce bole olmus kuruma cızgısıdır dıye guvenemıyorum
Mommysangels CerkesMaria İkinci cizgi var gibii görüyorum bişeyler ama en garantisi kan vermek tabi hakkında hayırlısı olsun inşAllah 🤲🏼💜
Mamiko_2020 CerkesMaria aayyy şaka gibiii,ilk defa awoxun yanıldığını gördüm çok hayal kırıklığı en kısa zamanda Rabbim nasip etsin ya 🙏🏻😞ne zamandır deniyorsunuz
CerkesMaria Mamiko_2020 1.5 yıllık evlıyım 2 kere bebegımı kaybettım sımdı doktorlar tup bebek dıyor ne bıleyım garibanın yuzu guler mı hıc gulmedı her zaman kı gıbı ıcten ıce umutlanmıstım olmadı
babymom2026 CerkesMaria postu simdi gördüm devamı geldi mi regl mi olmussun 😭 yoksa kesildi mi ne durumdasın?
Ikraa_22 CerkesMaria ilk yaptığım test boyleydı ve bi iki gün sonra yine yaptım daha belirgındi ve kahve peçeteye gelen leke oluyordu belkı tutunma kanamasıymış belkı sizinde öyledir