ppmerlina MinikMucizem____ gebelikten önce ne kullanıyorsam onu kullanmaya devam ediyorum, çevremde de öyle hususi olarak gebeliğe özel bir şey kullanan yoktu çok şükür bir sorun yaşamadık
MinikMucizem____ ppmerlina Bir tarafım öyle dyor, ama çok ciddi kimyasal olduğu için rolon g0neş kremi vs en azından onlar için bir kaç ürün alayım dedim ama illaki her üründe sıkıntı var
Sinif177 MinikMucizem____ roll on da içeriği temiz diye siveno kullanıyordum onda da alüminyum tuzunun bir çeşidi varmış. Doğal denilen ürünler de güven vermiyor artık
MinikMucizem____ Sinif177 Evet artık hiç bir ürün güven vermiyor, şuan yaz ayı olduğu için mecburen kullanmak durumundayız, kafam karıştı, Yves Roche katı rolonunu aldım, içeriği temiz olduğu için, bu markanın ürünleri daha doğal geliyor
Asli96 Janssue mustela doktorumun önerdiğini bı çatlak kremı her ten aynı etkıyı vermez herkese ıyı gelıcek diye bırsey yok bizimkısı öneri ben sısırme olduğunu düşünmüyorum
Hll96 panikprenses son aydayım ama bende öyle olmadı sonradan yapar mı bilemiyorum mecbur kullandım çünkü çok kaşıntı oluyor 🙈
panikprenses Hll96 ay benim gobegimde yapti ya basta bende kullandim baktim killanma yapiyo avokado yagi kullanmaya basladim ben bide erken fark ettim su an 37+5teyiz fark etmeseydim gorilden hallice olurdum herhalde 😬
MinikMucizem____ Nurtanesininannesi Hiç bir fikirim yok ama çoğu kişisel bakım ürünlerinde ciddi kimyasal var bende şuan onun araştırmasına girdim, kafam da deli sorular yani
MinikMucizem____ Janssue Ya bende gördüm direk hamileler için o çıkıyor neden, içeriği temiz olmayan ürünü nasıl hamileler için uygun buluyorlar hiç anlamıyorum
ppmerlina MinikMucizem____ bence de aşkım yani paket içine girip senelerce bozulmayan bir üründe 0 kimyasal olduğuna asla inanmıyorum
guneshilal MinikMucizem____ Güneş kremi - badger baby Roll-on - Sebamed deo fresh Diş macunu - biomed Şampuan ve saç kremi - krijen katı şampuan ve katı saç kremi Yüz temizleme - krijen temizleme sabunu Nemlendirici - Avene hydrance UV legere Instagram’da içerikne diye bir sayfa var. Burada ürünleri içeriklerine göre puanlıyorlar. Buradan ihtiyaç duyduğunuz diğer ürünlere de bakabilirsiniz.
Ess_ebrar MinikMucizem____ canım ben “ Atomy”markasını kullanıyorum yıllardır ve gebeliğimde de bu markayı kullandım inşallah bebeğime de düşünüyorum 🥰 bakmak istersen yani düşünürsen indirimli fiyatlarından yardımcı olurum. Bir de temizlik malzemesi olarak full “o bir natürel” markası muazzam benim için hem kıyafetler için hem ev lavabo temizliği için… müthiş yani
Hll96 panikprenses artık genetik mi bilmiyorum bende genel anlamda bi tüylenme olmadı zaten ve düzenlide Hindistan cevizi yapı kullandım bende son ayımdayım lierac ile birlikte kullandım artık doğum sonrası olur mu bilemiyorum 😁🙈
besteeeeeeeee Badger belly butter, Bio oil vücut bakım yağı ve palmers tummy butter. Bunları düzenli kullan sonra teşekkür edersin 😅👌🏻 gebelikte çatlak oluşumu %80 genetik maalesef ama günde iki defa bu önerdiklerimden seçip kullanırsan minimuma düşer tahminimce. Ben en yakın arkadaşım için araştırmıştım, o biraz abartıp günde 4 kez sürüyordu ama hiç çatlağı olmadı😂
gizembozdemir besteeeeeeeee bio oil in turuncu olanında retinol var sarı olan daha uygun gebelikte kullanıma
MinikMucizem____ besteeeeeeeee peki hemen mi başlamalıyım yoksa 3 aydan sonra fln mı başlayayım, şuan 4+2 deyim daha erken mi acaba dedim de