MinikMucizem____ Kıazlar merhaba Hamilelik döneminde kullandığınız güneş kremleri, nemlendiriciler, veya rolon gibi günlük rutin de kullandığınız ürünler nelerdir, ben ne alacağımı tam bilemiyorum tecrübeli anneler destek olursa çok sevinirim
Ayseguls_baby MinikMucizem____ duş jeli, şampuan, güneş kremi, diş macunu, roll on siveno kullanıyorum.
Pnrdrsn MinikMucizem____ güneş kremi Sebamed Şampuan ve duş jeli Johnson bebek şampuanı Dış macunu sensodyne devam Nemlendirici Bepanthol Çatlak kremi henüz başlamadım ama shea yağı tavsiyeler içinde .
3_bebelianne MinikMucizem____ Diş macunu paradontax şampuan duş jeli parfüm güneş kremi tüm makyaj ürünleri yves rocher rool on siveno☺️
Janssue MinikMucizem____ Güneş kremi: Maruderm mineralli / Siveno bebek güneş koruyucu Nemlendirici: Bioderma Atoderm Çatlama için: Kuşburnu çekirdeği yağı, shea yağı, tatlı badem, Hindistan cevizi yağı, e vitamini, sarı kantaron karışımı sürüyorum. Ama bu aralar hava çok ısındığı için onda da Bioderma‘nın Atoderm jel kremine geçiş yaptım. şampuan olarak bioblas keratin kullanıyorum degisiklige gitmedim. duş jeli yerine Uni baby bebek şampuanı kullanıyorum Makyaj ürünleri için herhangi bir değişikliğe gitmedim. Mustela influencer şisirmesi bir ürün bana göre, organik serisi dışındakilerde içerik olarak uygun olmayan çok var dikkatli olmak gerekir. Dalin vs bebek ürünlerinde de çoğu kötü icerikli @muhendisinoglu sayfasindan bakiyorum genelde uygun ürünleri bulmak icin
Hll96 Güneş kremi: Solenta Pregna Roll on: siveno Nemlendirici: Bioderma Çatlak kremi: Lierac ve Hindistan cevizi yağı Eyeliner: yves roche Diş macununda olabildiğince temiz ürünler kullanmaya çalıştım. Ben Split kullandım. Şampuan ve duş jelini değiştirmedim kullandığım miktarları azalttım.
Minikcivciviimm Güneş kremi ve roll-on celenes kullaniyorum sampuan restorex zaten kullaniyordum cok makyaj yapan biri değilim temizleme jeli olarak yves Rocher yada Watsonsin kendi vegan urunu var cay agaci ozlu oni kullaniyorum nemlendiricide yves rocher kullanıyorum yves rocherinki de vegan zaten
Nurtanesininannesi Ben arada mishanın bb kremini de kullanıyorum çalıştığım için. Bir sorun olur mu sizce bb krem kullanmanın ?
MinikMucizem____ Nurtanesininannesi Hiç bir fikirim yok ama çoğu kişisel bakım ürünlerinde ciddi kimyasal var bende şuan onun araştırmasına girdim, kafam da deli sorular yani
Hll96 Janssue doktorum onu önerdi bende bu süreçte hep onu kullandım. Özellikle aldığım eczanede hamile ve emziren anneler için önerildiğini söylemişti. 🥺 Araştırdım da aslında temiz ve güvenli olduğu yönünde söyleniyordu.
MinikMucizem____ Janssue Ya bende gördüm direk hamileler için o çıkıyor neden, içeriği temiz olmayan ürünü nasıl hamileler için uygun buluyorlar hiç anlamıyorum
Asli96 Janssue mustela doktorumun önerdiğini bı çatlak kremı her ten aynı etkıyı vermez herkese ıyı gelıcek diye bırsey yok bizimkısı öneri ben sısırme olduğunu düşünmüyorum