Yaprakunallar Kızlar benimde regl günüm bugün normalde sabah uyandığımda hep olurum , belirtilerim alt karnım yanları dolu dolu kasıklarda dolu olduk olcak gibi geliyor arada bi geliyo bi gidiyo su gibi akıntım var
060525 Yaprakunallar hala umudum olmakı mı erken gebelite yaptım negatif bat dündü yani değişir mi bilemeiylrum umutsuzluga kapılmak istemiyorum cok heyecanlıydım
060525 Cokistersengelerbence bende aynı şekilde lekelenme geliyor normalde direk kanama gelirdi regli zamanı anlamadım test yaptım negatif çıktı acaba geç döllenme filan mı yerleşme lekesi ise bu henüz yerleşme olmadıgı için mi negatif cıkıyor acaba
Cokistersengelerbence 060525 bende lekelenme de yok. Belki sende geç döllenme olmuştur canım ben ovülasyon takip ettiğinden biliyorum yumurtlama ve çatlama günlerini.
karadeniz55 Benimde 2gğn gevikmem var şaşmaz hiç erken ve kaset test yaptım silik çizgi cıktı bugun yaptım hıc yok anlamdım
060525 karadeniz55 bendede hep nagarif benimde şaşmaz 2. Gun bugun silince hafif lekelenme gelşyo o kadar
Cokistersengelerbence karadeniz55 belli silik çizgi var ama kurumadan mı kaynaklı bilemiyorum. Gönlünüze göre olur inşallah 🥰
karadeniz55 @Cokistersengelerbence ben bu ay klomen kullandım ve tek tüplüyüm adetim hıc ama hıc sasmaz testlerde böle olunca kafam dalgalandı cokta umutlanmak ıstemıyprum bırınde var dıgerınde yok