hep_acemi_anne NaimeYilmaz hiç yapmadım , olsa yeriz olmasa aramayiz ama bu sene merak ettim denemek istiyorum 😂 fasulye, nohut, aşurelik buğday, incir kuru kayısı üzüm aldım kizlar, haşlayip bir arada pisiricez sanırım dimi😂
ppmerlina hep_acemi_anne hepsinin haşlanma süresi ayrı ama fasulye ayrı haşlanıyor nohut ayrı dövmesi ayrı mesela. Hepsi aynı sürede pişmiyor çünkü dövme pişmişken nohut fasulye daha geç pişmiş oluyor mesela 🤣🤣 ki kayısı üzüm gibi narin şeyler en son 1-2 kaynar getirilip ekleniyor
Blueeberryy [silindi] tesekkur ederim hic annem yaparken bakmamisim valla hazir olunca yemek guzeldi tabi 🤣
Hlya1993- NaimeYilmaz bende evde ilk kez yaptım tahmin ettiğimden güzel oldu. Bir komşumuz var ona götürdüm pek tanıdığım kimse yok burda. Doktoruma götürdüm. Yakın olsaydık hepinize getirirdim. 😇 zor birşey gibi geliyor ama ölçüleri tam olunca çok lezzetli oluyor. Eşim çok seviyor sıcakken kavanoza koyduk soğuyunca buzdolabına attık. Uzun süre muhafaza ediliyor 😎 allah evimizde bolluk bereket versin😇
LadyX NaimeYilmaz Ben hayatımda ilk kez bugün aşure yaptım 🤤 Gerçekten çok yorucuydu ama sonucu görünce değdi dedim. Eşim “yediğim en güzel aşure buydu” dedi 🫶🏻 şimdi de doğacak olan bebeğim için dağıtıyoruz
tiramisu10 Ahsenmira ayy ellerinize sağlık Rabbim kabul etsin bereket nasip etsin o kadar güzel duruyo ki rengi kıvamı 🥺🥺