Pembemiimavimii penbe_karisi resmen aynıyız benimde son adet tarihi 30 Mayıs çarşamba doktora gidicem ama erken mi acaba diyorum biraz daha mı geç gitseydim
Hasharia Pembemiimavimii bende 30 mayıs ama adetime 6 gün varken çift çizgi görmüştüm pazartesi doktora gidicektim erken mi bilemedim beta testi de yaptırmadım tatildeyim diye bekliyorum öylece
penbe_karisi Pembemiimavimii tm zamanı cnmm erken değil yaaa 5+5 oluyooo o zamannnnn inşallah görürüz bebişlerimiziiii 😍🥰
Pembemiimavimii Hasharia bende beta yaptırmadım halada adet görmedim iki kere test yaptım çift gördüm kan falanda uğraşmak istemedim açıkçası direk muaneye gitmek istedim bakalım neyle karşılıcam
rojda14 penbe_karisi bende aynı senin gibi 6 gündür adet olmuyorum test aldım çift ama ne kadar doğru bilmiyorum pazartesi kan verecemm
Semao98 Benimde son 27 mayıs regli tarihim bugun gittim doktora ama gelince hafif kahverengi akıntım oldu doktorla konuştum normal dedi umarım daha gelmez
rojda14 penbe_karisi ben çok korkuyorum dış gebelik yaşadım daha önce inşallah olmaz aynısı😭 yarın ilk işim kan vermek bakalım 🥰
Semao98 penbe_karisi evet keseyi gördü bir kere geldi çok şükür daha gelmedi doktor bugüne kadar devam ederse ilaç alırsın dedi ama çok şükür bir kere geldi bende almadım şuanda bir şeyım yok
1demetyasemen penbe_karisi benim 3 Haziran son adetim adetten önce beta 52.6 ile öğrendim 2 gün sonra 149 du pazartesi tekrar kan vericem umarım artmıştır 🥹
gzmturan Kızlar merhaba benimde son adet tarihin 8 haziran ama 18 gün önce çatlatma iğnesi olmuştum.dün kan verdim 400 çıktı kasık ağrım ağrım var doktora ne zaman gideyim
penbe_karisi gzmturan kendi doktorun ile görüş canm 1 hafta sonra git benceee 🥰🥰 şimdi gitsen belki gormeyebilirsinn 🥰🥰🥰 hayırlı olsun bu aradaaaa sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza 🥰
yagmurandrmk gzmturan kanama olmadıkça kasık ağrısını çok önemsemiyorum ben çünkü çoğu kişi kasık ağrısı normaldir olur diyor ama için rahat etsin diye bence doktoruna sorabilirsin
1demetyasemen penbe_karisi artmış gibi idrar testiyle takip ediyorum artıyo sanırım yarın kandan baktırıcam bakalım 🥰