asellim143_ penbe_karisi merhaba benimde 30 Mayıs son adet tarihim kasik ağrım oluyor bide beyaz akıntı normal mi acaba yorgunluk halsizlik 🥲
penbe_karisi asellim143_ evet bu saydiklarin bende de var cnmm gayet normallll bebişler yerleşiyooi ondannn🥹🥲
byzzg Meleekdincc onu ben de hissediyorum canım sağ tarafıma bi şey batıyor gibi yürüyünce ya da ayakta kalınca biraz
byzzg penbe_karisi Regl ağrısı gibi ağrılar oluyor mu karnında bazenn canımm seninde ? Benim de sık idrara çıkma var yaa😅😅
asellim143_ penbe_karisi penbe_karisi merhaba doktora gittiniz mi sizinle günümüz aynı gidicem demistiniz
_mom01 aybarsmom16 evet canım çünkü 18 inde betama bakilmisti 0 dı inşallah seninki de seni yanıltıyordur bir bakmışsın normal gebelik
Cicilininkini Drycnrslc hmm üzüldüm canım rabbims aglıkla kucagına almayo nasip etsin inaşşalh gönlümüzden geceni nasip etsin 🙏🏻 ♥️
hep_acemi_anne penbe_karisi benimde ikinci gebelik 🙈 kanda vermedim henüz , merkeze uzağım. İki tane gebelik testi yaptım pozitif çıktı 😂 ilk çocuğunuz kaç yaşında
hep_acemi_anne penbe_karisi resmen aynı zamanlarda doğumumuz olacak haberleşelim hep heyecanlandım ahahhaha😂😂
Meleekdincc izelaren bakalım salı günü randevum var ben şehir dışındaydım kan verdiğim de acile gittim gebelik şüphem var diye daha kan istemeden vajinal muayene dedi bende haftası çok küçük diye kabul etmedm bilmiyorum doğru mu yaptım
izelaren Meleekdincc iyi yapmışsın ben alttan muayene oldum rahmim ters olduğu için mecbur bir süre alttan görebiliyor doktorlar umarım zararı olmaz