rojin_kaya Elifinizz5461 Elif benle aynısın benimde don adet tarihim 2 Haziran geçen sene 2 tane düşük yaptım bu gün hastanedeydim baba kan uşmaz iğnesini vurdular geçen hafta tekrar hastanedeydim ilaç vs fln yazdılar 2 defa düşük yaptığım için bundada çok korkuyorum umarım ilimizde sağlıkla kucağımıza alırız Babil’leri💗
denizzz0244 Elifinizz5461 merhaba bende sizin gibi iki düşük yaptım şimdi 3.kez hamileyim son adet tarihimde 6 haziran ne zaman doktora gitmeliyim sizce ben napıcağımı bilemedim ilk ikisinde sürekli adet geçtiği gibi hastaneye gittiğim için bu sefer öyle yapmak istemiyorum
Elifinizz5461 denizzz0244 merhaba hikayelerimiz birbirine ne kadar benziyor benimde 3. Kez olucak ben öğrenir öğrenmez doktora gittim kan verdim beta 107.98 çıktı ama ultrason yapmadı doktor çok küçük olduğu için gözükmez dedi haftaya tekrardan gideceğim kan pıhtılaşması var bende ona göre tedaviye başlayacağız sizde isterseniz doktora gidin bir kan verin bence
Elifinizz5461 denizzz0244 bu arada evde gebelik testi yaptınız mı peki ben öyle öğrendim sonra doktora gittim
penbe_karisi Mavideniz26 ayyy masallahhhh demek aramızda tam 1 hafta varr bende bugün 5 haftalık oldumm
Civcivim33 penbe_karisi takvime göre 4+5 son adet tarihim 1 Haziran kan verdim sadece henüz doktora gitmedim adetten 1 gün sonra 259 / 4 gün sonra da 797 çıktı
penbe_karisi Civcivim33 ayyyy maşallah cnmm hayırlı olsunnn aramızda 2 gün falan var 5haftaik oldumm tammm bende henüz doktora gitmedim doktorum 5 gün sonra gel dediii Heyecanla bekliyorumm
Civcivim33 penbe_karisi seninde hayırlı olsun 🙏🏼 ben pazartesi gitmeyi düşünüyorum daha fazla dayanamicam galiba 😃
denizzz0244 Elifinizz5461 bende bu hafta gideyim ultrason yaptırmak istemiyorum şuanda bende açıkcası bana da doktorum eğer hamile kalırsan aspirine başlamamız lazım dedi
Elifinizz5461 penbe_karisi çok teşekkür ederim amin inşallah sağlıkla kucağına almak istiyorum evet kan verdim 107.98 çıktı
Cicilininkini penbe_karisi penbe_karisi son adwt tarihim 26mayıs benimde kese yanında kanama varmıs kese pek düzgğn görğnmüyor yatıs vermem lazım dedi kabul etmedim 3kküçüğüm var evde diye ama carsamba gününe kontrolüm var progestan kullanıyorum o bende asırı bas dönmesi halsizlik yapıyor Allah yardımcımız olsun gönlümüzden geceni nasip etsin inşallah zorlu bi sürec gibi kolaylastrsın rabbim
penbe_karisi Cicilininkini bol bol dinlen canm ayaklarini uzat 🤗🤗🤗burda çok okudum senin gibi maşallah saglikla ilerlemisler 🤗
YyyyYasemin penbe_karisi merak etme 8. Haftaya girmemle kusmalar başladı gece dahi kusuyorum gerçekten 1 hafta öncesini bile özlüyorum bu kadar değildi
Cicilininkini Drycnrslc canım hangi gün gittin keseyi gördün ve beta hangi tarihte kac cıktı ögrenebilirmiyim
Drycnrslc Cicilininkini 5+2 de gördüm keseyi betamada hiç bakmadım bir önceki gebeligimde 12 haftada aşırı kanamayla suyu azalmıştı kaybettim şimdi doktora gitmeyede sormayada korkuyorum
Lokmahanim Kızlar selam Benim de SAT 27 Mayıs Bugün son beta hcg ölçümüm 3517 , prolaktin ise 13,86 çıktı Keseyi vajinal ultrasonda henüz göremedik. Belli belirsiz bir şey var ama doktor pazartesi tekrar göreceğim dedi. Aşırı stresliyim