penbe_karisi izelaren evet adetim 2 gün geçiyordu test yaptım evde sonra hemen kan verdin 62 çıktı değer 🥰♥️
edaya penbe_karisi birşey sorucam canım ben şimdi 26 mayısta adet gördüm 25 26 haziranda adet olmam gerekirken olmadım 26 haziranda beta verdim 1 gün önce hamileliğimi öğrenmiştim çünkü. 1567 çıktı 26 haziranda. Acaba ne zaman tuttu da bu beta çıktı merak ediyorum normal herhalde değil mi o zaman sizin nasıldı
Seymaa23 penbe_karisi gittim ama görünmedi henüz bekliyorum bulantı ve kasık ağrılarım var , sizinle aynı zamanlar olacak ☺️☺️
penbe_karisi Seymaa23 benim bulantım yok çok şükür kasık ağrısı baş dönmesi falan var 🤗Çarşamba mı gidiceksinn betan kaç çıktı cnmm
Seymaa23 Beta geçen hafta cuma 1800 lerdeydi haftaya tekrar gidicem bakalım , ikinci bebişim olacak ❤️
penbe_karisi Mavideniz26 ayyy masallahhhh demek aramızda tam 1 hafta varr bende bugün 5 haftalık oldumm
Drycnrslc 25 mayıs ta benim 5+5 iz keseyim gördük pazartesi tekrar gidicem hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Cicilininkini Drycnrslc canım hangi gün gittin keseyi gördün ve beta hangi tarihte kac cıktı ögrenebilirmiyim