hemsireblog1 Ozgozge evet yaptım. Bebeğim 36 haftanın sonuna doğru gelişimini durdurmaya başlamıştı. Yani kilo alımının durduğunu söyledi doktorum. 37den gün alır almaz suni sancıyla doğumu başlattı. 37 haftalık doğdu. 2520 doğdu. Şuan 50 günlük. 1 hafta önce kilosu 4150 idi. Kilo ve boy gelişimi doğumdan sonra gayet iyi ilerlerdi. Emmesi de gayet iyi çok şükür. Şimdilik bir sıkıntımız yok😊
Bnenebiy53 bebegimm1633 bendede gelişim geriliği var genetik dedi ama senin dediklerini deniyecem muhakkak inşallah faydası olur 30 haftalık 1 kg geliyo şuan
Bnenebiy53 Anonimcik inşallah burda sındır dogdumu bebeğin durumunuz nasıl bendede gelişim geriliği var 30 haftalık 1 kg geliyo şuan nasıl ilerlediniz
Havin49_ Anonimcik cnm sana şöyle söyliyim umut olur belki ben şuan ikiz gebeyim tüm doktorlar bebekler yaşamaz çok geride kalmışlar dediler çünkü beslenmem sıfırdı kendi yemeğimi yiyemiyordum dışarı yemeği de aynı şekil annemlerdeyim 1 aydır öğün öğün yemek yiyorum sağlıklı şeyler meyve özelikle havuç et yemiyorum sadece dün kontrolüm vardı gelişim geriliği yüzde 25 ten yüzde 10 a inmiş yemek doktor çok şaşırdı çinkü bir beneğe hiçbir doktor yaşamaz gözüyle bakıyordu şuan diğer bebekle arlarında 10 gram tek fark var doktor valla süper tebrik ediyorum seni dedi naptın da bu bebek böyle yakaladı birbirini dedi dedim hocam beslenme kesinlikle dedi çünkü 7 kilo verdim şuan anneme geldiğimden biri kilo almadım ama vermedim de çok şükür sadece karın çevresinde gerilik var doktorum da sen sağlıklı beslenmeye devam et inşallah oda düzelecek kendini sadece çok yorma dedi
Anonimcik Havin49_ ben doğum yapalı 50 gün oldu kuşum çok şükür iyi bebeğim darısı sana sağlıkla al kucağına
Havin49_ Anonimcik amin cnm benim çok sağıl adına. Çok sevindim Rabbim bebeğine uzun ömür versin hayırlı evlat olsun inşallah 🙏 ❤️
bilgedenizokaribal Anonimcik balık, kırmızı et, çiğ kuruyemiş, yoğurt, kefir, elma, tahin, kaşar, lor peynirine aban canım. Beslenmeye bağlıysa direkt kilo aldırır
yldzmtlu Anonimcik bende 31 haftaligim ama bebek 2 hafta ileriden gidiyormuş biri normal diyor biri seker testleri istiyor onuda ben yaptırmadim yaptirmakta istemiyorum doktorlarda sadece göz korkutuyor varmi bu durumu yaşayan ileride olan bebegi
dlsh1818 bebegimm1633 merhabalar benim bebeğime de bir hafta geriden geliyor dediler sizin yorumunuz benim ilgimi çektiyse sizin için ne demişlerdi rica etsem detaylı bilgi verir misiniz ❤️
dlsh1818 zehraa46 22 haftalık 400 gram ama ultrasona göre bir hafta geriden geliyor. Karın çevresi 9 gün geriden geliyor
umutoglumm dlsh1818 ya sizi gördüm bende detaylıya girmiştim normalde 22+5 falan olması gerekti bacağı kafası 22 hafta karnı 20 haftada kalmış gelişim geriliği var dedi 2 hafta sonra tekrar gel bakalım amniyosentez öneriyorum dedi sizde durumlar nasıl ? Beslenmeye özen göstermeye çalışıyorum sizin bebeginiz düzeldi mi acaba
dlsh1818 zehraa46 sizde de oldu mu Allah rızası için bana dua edin karın çevresi gelişsin haftasına uyumlu olsun dağlıkla kucağıma alayım. Sizin öyle bir şey var mıydı ?
zehraa46 dlsh1818 benimde gelişimi kötü yüzde 3 lük dilimin içinde üç günde bir peritonolojiye gidiyorum