Ahsenmira feridesude bence çok güzel alışmanız için sürekli bebeğinizden bahsederken ismini söyleyin sonra öyle bir alışıyorsunuz ki 😍🧸 benimde kızım olacak Ahsen Mira 🩷
Alpello feridesude benim ikizlerim olacak şuan Defne ve ipek olarak karar kıldık ama ben hala kararsizim bazıları uyumsuz falan diyor bende uyumlu olması şart değil diyorum ama yinede kafa karışıyor
Leylimna Alpello Tabii ki uyumlu olması şart değil ya Hatta uyumlu olunca bana tuhaf geliyor iki isimde güzel duru da hoş defne ve duru
Srfblt feridesude ENFAL 🩷 olacak inşallah bizim kızımızın ismi 🥹 Begüm isminde gayet güzel bence alışmanız gerekiyor sadece duymaya seslenmeye 😇
minikmucizemm__ feridesude Hazal çok var o yüzden hazel tercih ettim ama değişebilir daha güzel bir isim bulursak şuan bundayiz
Dmttthemum feridesude Çağla ya da Aslıhan biz de karar veremedik Begüm ben de düşünmüştüm ama dediğiniz gibi hiçbiri oturmuyor bir türlü
Silaaaamom2025 feridesude Eliz koydum ben babası da yanına bişey ekleyecekde daha eklemedi inşallah eklemez🤣
cizgilidefter Az duyulmuş güzel bir isim bence, Burçe. Anlamı daha da güzel. Gösterişsiz, zarif, parlak