ah_sen_08 lux38 tek bebeğimin sorumluluğu yok işte üzerimde anlamıyorsunuz evin kirasını faturalarini çocuğumun bakımını herşeyin sorumlugu bende tek başınıza siz halledebilir miydiniz lütfen empati yaparak konusun
ah_sen_08 deletedmom43191 korunuyordum ama doktorum hiç bir korunma yönteminin yüzde yüz olmadığını söyledi olabiliyormuş
lux38 ah_sen_08 evet sizi anlıyorum ama akrabadan ailelerden destek alacaksnz hiç kimseniz yokmu 6 ay idare edecek ? Ayrıca hiçbir işiniz yolunda gitmez bereketi olmaz iyi düşünün
Esmakeskin ah_sen_08 Allah büyüktür ama o yaşayacaksa neye karar verirsen ver seni bırakmaz . Çok dua et sadece ❤️
Denizz43 ah_sen_08 yanındakine zarar ver karnindakini doğur böylelikle yükün hafifler rahat hareket edersin bunu yapabilir misin
MorKelebek54 ah_sen_08 acilarimin sebebi sizsiniz diue bisi demedim ki bende zaten. Empati yapabilmeniz icin size bu aciyi anlatmaya calistim ama yaşamadan kimse anlayamicafini anladim saolun. Ben nerde sizi elestirdim. Cogu yorumumda kendimi ifade etmeye calistim iendi duygularimi, kendi acilarimi anlatip empati yapmanizi saglamaya çalıştım. Belki vazgecersiniz diye umdum. Ama siz coktan karar vermissiniz o yuzden uzatmaya gerek yok bence. İyi gunler dilerim cevap vermesseniz sevinirim
ah_sen_08 MorKelebek54 kocanız aileniz yaninizda tabi o yüzden size dile kolay size herkesin acılarına saygi duymanizi tavsiye ederim iyi günler
bakoyleolmaz Serpoo herbokolog olan bizzat sensin abla. İnsanların korunmasından, cinsel ilişkisinin şeklinden, bakacağı/ bakamayacağı çocuktan SANA NE?? Senin verdiğin tavsiye değil, burnunu her boka sokmak.
Serpoo bakoyleolmaz Allah Allah önce git yorumuna ilk yazdgm şeye bak daha sonra diger yorumlarıma bak kadın ne cvplar yazmış bizde ona alternatif çözüm üretmeye çalışmışız. Ayrıca ben kadına korunsaydın şöyle böyle bişey demedm senin yorumuna istinaden o cvp sizeydi. Evet haklısınız kimsenin cinsel hayatı beni ilgilendrmz bakıp bakamayacagı cocukda. Durduk yerede burnumu bişeye sokmadım bir şey sordu ve bende yorumumh yaptım bu da sizi ilgilendrmez size bi laf eden olmamıştı siz bana sataşana kdr yani bu durumda burnunu bi boka sokan varsa o da sizsinz. Ki konular konuları açtı madem size şahsi bi düşüncemi söyliyim o kadının evli oldgna inanmıyorum nedenide hastaneye muayneye gitmiş ki 4 haftalk oldgnu biliyo bunu doktora sorabilrdi + eşide istemiyomuş ya ikiside istemiyo burada kimseye sormadan kimseyi kendine cırlatmadan işini halledebilrdi
ah_sen_08 Denizz43 o zaman ne yapim oturayim evde çocuğumla rızık beklim çalışmadan etmeden sokakta kalalım
beyabann ah_sen_08 sen buraya yazmakla hata etmişsin herkes çok acımasız şeyler yazıyo psikolojinin daha çok bozma bence buraya yazarak. Hakkında hayırlısı olsun inş.
MorKelebek54 ah_sen_08 sizin aciniza saygi duyuuorum zaten. Duymasam emin olun cok daha farkli yorum yapardim. Bu konuda dusuncemi beni taniyanlar cok net bilir. Sonucta hamilesiniz ve caresizsiniz o yuzden daha ilimli yorum yapmaya calistim. Herneyse ya ne siz beni ne ben sizi anlamiuorum. Ama sizin durumunuzda olsaydim bunu yapmazdim. İyi gunler. Cevap vermeyin lutfen onceki yorumjmda da soyledigim halde cevap veriyosunuz. Cevap vermeyin ki uzamasin konu
Denizz43 ah_sen_08 21 saat önce katilmissin hicbiseye yorum başka post açmadan direk kürtaj konusu neden amaç yardim toplamaya calismak mi ? Daha gebeliğin basindasin hamileligimde esin yaninda olmayacak diye kürtaj istiyosun ne kadar saçma askerlik zaten 6 ay geldiğinde 7 aylik olacaksın 5 6 ay bi ise girebilirsin bu o kadar zor degil hadi aile yok diyorsun kaynana kayinpeder var ?