ignur Esmakeskin cok sukur bugunlere🥰 kayıptan sonra insan cok korkuyor ama elhamdulillah.. her sey cok guzel olsun bizim icin🥰🥰
ignur Esmakeskin ben erkek hissediyodum ama kızım olsun istiyorum, doktor erkek gibi diyor şu an🥰 saglikli olsun bakalim hayirlisiyla🥲🥲🥰 enseniz kac cikti siziin
Esmakeskin ignur bende kız hissediyorum ama işte pozisyondan kaynaklı hiç yorum yapmadı merak ediyorum 🫢 1.4 mm dedi doktor sizin 💕
ignur Esmakeskin hadi hayirlisi🥰 1.2 Ya bu arada her gittigimizde tekrar mi olculecek ense falan biliyo musunn
ignur Esmakeskin ben buraya girmeyi azalttim, girsem de tartismalari okumuyorum.. sen de okuma olumsuz etkilenmeyelim..🥰
Esmakeskin ignur ay belki netleşir cinsiyet senin 🫢 beni de 16. Haftada çağırdı özele gidiyorum ama haftaya devlete randevu aldım 2 haftada bir denk gelecek gibi gidiyorum doktora😘
Esmakeskin ignur çok doğru diyorsun evde boşluktan giriyorum Allah var ama dediğin gibi azaltmam lazım ☺️ gurbetteyim öyle çok görüştüğümde yok evde sıkıntıdan yani
Esmakeskin ignur Allahtan özeldeki doktorum uzak merkezde ben ilçedeyim 😂 devlettede her an randevu bulamıyorum anca 2 hafta sonraya anca veriyor 😂 özelde yakın olsa vay halimeydi😂😂