ignur Kızlar nerede yaptirdiniz? Sehir hastanesi yapiyor mu hangi bolume alacagim genetik mi? Uygun fiyatli öneri varsa alırımmm
Sultansultis devlet hastanesi olarak sadece ama sadece meram tıpta yapılıyor, gebe polikiliniğine randevu alman gerekiyor onlar haftan uygunsa seni yönlendiriyorlar, fiyatı 6060 TL . özel laboratuvarlara göre çok uygun fiyatlı
Nur482482 Az önce medicanada fetal teste 27 bin dediler. Yaptırmak şart mı ikili test yeterli olmuyor mu? Ultrasonda ense kalınlığı ve burun kemiği gayet normal dedi doktor.
ignur Nur482482 yok ya şart degil burun ve enseye iyi dendiyse yaptirma. Ben de yaptirmayacagim burun kemigi goruldu 3 gun sonra ense bakilacak ona da normal.derse tamamdir hic gerek yoook
ignur Esmakeskin hayir canım hicbirini yaptirmayacagim, karar verdim zamani gelince sadece detayli ultrason
Esmakeskin ignur ben kararsızdım sana yazdığımın günü randevum vardı ense kalınlığı falan gayet normaldi ama kanında verdim. Yani aradaydım sonucu takmicam da doktorun odasında karar verdim eşimle birlikte . Detaylıyı kesin yaptırıcam . Şeker yüklemesini de annemin hamileliklerde çıkıyormuş genetik derse doktor öyle yaptırırım onu diye düşünüyorum. Siz ne kadarlık oldunuz 💞
ignur Esmakeskin güzel sonuçlar olsun insallah, ama zaten benim doktorum ikili sonuçları pek gercegi yansitmiyor dedi yani olumsuz bir sey bile dense onemi yok 🥰🥰
ignur Esmakeskin cok sukur bugunlere🥰 kayıptan sonra insan cok korkuyor ama elhamdulillah.. her sey cok guzel olsun bizim icin🥰🥰