saglikciaanne 3_bebelianne benim spinal anestezi sırasında çok şiddetli baş boyun ağrım oldu o sebeple çok korkuyorum ameliyat masasında uzanamadım bile . Yoksa inanın asla genel istemiyorum zaten. Hayırlısı olur insallah
saglikciaanne Anonim1758 benim nabzim 160 kadar çıkmıştı heyecandan çok stresliydim Tansiyonumda 16 falandı bebek çıkarmadan önce ve çıkardıktan sonra iki kes sakinleştirici yaptılar
Hakahy saglikciaanne Bendede tansiyon ve mide bulantısı olmuştu amel@yatı canlı izledktennsonra az bile ağrım oldu diye düşündüm
Hakahy Benimde muhtemelen 19 Temmuz gün alcaz 17 aylık oğlum var doğum araları çok yakın olduğu için çok korkuyorum daha Sezeryan yerim iyileşmedi
Sydaaslan saglikciaanne aynıyız ama 39 u bekleriz illa diyo doktor malesef bende daha erken olsun çok istiyorum devlet mi özel mi
saglikciaanne Sydaaslan 39 neden bekliyor ki benim ilk gebeliğimde 38/2 de olmuştu genelde 38 icinde alirlae
Eliferimm saglikciaanne Evet beklerler ise öyle olacaklar :) Haber ederim tabi, ben de sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Ozlemdemir saglikciaanne bizim de tahmini doğum tarihimiz 17 Temmuz. 38 haftam doluyor o gün siz şuan kaç haftalıksınız
Sydaaslan saglikciaanne 39 u bekliyoruz dedi malesef öncesinde bir problem olmazsa diye artık bende iyi hissetmiyorum olsun bitsin istiyorum
saglikciaanne Sydaaslan evet son haftalar çok sıkıntılı geçiyor benimde öyle insallah sagsalim kavuşalım