saglikciaanne Meldasel evet benimde öyle benim stresim bebeğe geçiyor onunda nabizda yükseliyor başımıza geleceği mi biliyoruz desek ne desek 🤣🤣
saglikciaanne Minnakpopus evet kesinlikle öyle o kadar sakin ve güzeldi ki ilki sadece ne yazık ki iğne yapilirken çok şiddetli baş ağrısı oldu doğumdan ve bir hafta sürdü onun paniği de var şuan bende insallah hepimiz sagsalim kavuşalım
saglikciaanne Anonim1758 hayır genelde benimkine de bakiyorlsr benimki de yüksek olduğu için sorun etmiyorlar
Eliferimm saglikciaanne Merhaba :) Benim de ikinci sezaryenım 17 Temmuz’da sağlıkla kavuşalım. Benim hiç baş ağrım olmamiştı ama ilk gece karnım dikişlerim çok ağrımıştı şimdi farklı hastanede olacak nasıl olur bilmiyorum
saglikciaanne Eliferimm ya aynı gün bebekleri mi olacaklar 🥲 haydi sagsalim kavuşalım Allah’ın izniyle bana da yazın bende size yazarım insallah
Anonim1758 Meldasel ilk sezeryanda doğum sırasında hızlı olmuş muydu nabzınız benim de ilk olacak da orada heyecanlanırım diye korkuyorum
3_bebelianne saglikciaanne ilk sezeryana kolay geçiyor diyorlar ama hayırlısı olsun hakkında🌸 hemşiremisiniz bende sağlıkçıyım genel anestezi artık riskli durum hariç önerilmiyor sizde biliyorsunuzdur bence spinal olmak daha konforlu hiçcanınızı sıkmayın
saglikciaanne 3_bebelianne benim spinal anestezi sırasında çok şiddetli baş boyun ağrım oldu o sebeple çok korkuyorum ameliyat masasında uzanamadım bile . Yoksa inanın asla genel istemiyorum zaten. Hayırlısı olur insallah
saglikciaanne Anonim1758 benim nabzim 160 kadar çıkmıştı heyecandan çok stresliydim Tansiyonumda 16 falandı bebek çıkarmadan önce ve çıkardıktan sonra iki kes sakinleştirici yaptılar
Eliferimm saglikciaanne Evet beklerler ise öyle olacaklar :) Haber ederim tabi, ben de sizin güzel haberlerinizi bekliyorum
Sydaaslan saglikciaanne aynıyız ama 39 u bekleriz illa diyo doktor malesef bende daha erken olsun çok istiyorum devlet mi özel mi