DuruDefne_mommy vanilya_kokusu_ bu akşamı da değerlendir sonra dinlenmeye geçin 😅😅 Sonrada bize güzel haberler var çatlamadan 10 gün sonra silik şekilde öğrendim ben.Sende bi 10 gün sonra test yaparsin çatlama gününü saymadan
vanilya_kokusu_ Eslem2112 ay kız ben düğündeydim halay çektim bugün ya dolenme falan olduysa bisye olmaz dimi😂😂Mardin’in düğünlerinde halaysiz olmuyor
vilanelle vanilya_kokusu_ benim bebek aynur doğan konserinde deli gibi oynadığım ay tutunmuş :d belki de ortam hoşuna gitti de tutundu, kan çekiyosa :D
gokcekizim_ vanilya_kokusu_ mutlaka haber ver 🥰 Rabbim nasip etsin hayırlısıyla 🤲🏽💖 belki kızçen olur🥰🥰🥰🥰
gokcekizim_ vanilya_kokusu_ garanti olsun diye 17.gün test yap bence tam netleşir erken gebelik testi ile değil kasetle yap daha iyi olur 🥰🤲🏽🩷
vanilya_kokusu_ vilanelle valla damarimizda akan kanda var halay bebişim inşallah tutmuşsun ya o gün kendini stres siz 😂😂😂😂😂
vanilya_kokusu_ Moz ya öğleden sonra yapmaya çalıştım malesef sürekli aynı saati tuturamadim ama bence farketmiyor önemli olan iki saat önce sinde sıvı alımını bırakmak
gokcekizim_ Bir1kelebek Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla kolaylıkla nasip etsin 🥰💖🤲🏽 sizde istiyorsanız en ama en yakın zamanda kolaylıkla nasip olsun 🤲🏽🥰💖🩷💞