mira_0102 Selinnnxx evet ikimizden aldılar, tıbbi genetik bölümüne randevu aldım ,benden pıhtılaşma ve genetik için iki tüp kan aldılar,eşimden sadece genetik için bir tüp kan aldılar
ElifFO bsrm o kadar uygun olmuyor özeller malesef. Ben geçen sene kardeşimin çalıştığı hastanede 1. Derece yakın indirimi ile yaptırmama rağmen 4,5 bin tutmuştu ücret. 2 ay sonra da sonuçlar çıkmıştı.
bsrm ElifFO özel olmasa ragmen geç çıkmış bu kadar zamanda cıkıcaksa devlette yapmak daha mantikli orasids bekletiyor sonuçta
sadece1selda @bsrm ben de yaptırdım eşim yanımda olmadıgı için önce hematolojiye gittim bir kaybım var ama bir de bakmadıkları için kimyasalım falan da oldu diyip test verdim o 12 günde çıktı eşim gelince de tıbbi genetiğe gidip onla beraber kromozom ve trombofili paneli verdik ona da üç ay da çıkar dediler bende bekliyorum
bsrm sadece1selda benimde düsukten 1 ay sonr adoktorum gel dedi ve gittim ama doktorum bana test yapmaya gerek duymasi her gebelikte olabilir desi ben 3 ay daha deneyelim diyorim dedi . Hamilelik olcak mi diye bakalim dedi. Ama ben genetige randevu aldgimi soyleyince o zaman yaptiralim dedi. Esimle birlikte test verdik. Ama hematoloji icin birsey demedi orda ne yapiliyor.
Denizz44 erikarpuz Bende geçen hafta düşük yaptımda bu testleri istedi doktorum ve her ihtimale karşı kan sulandırıcı başlayacak sizin sonuçlar ne kadar sürede çıktı ve temiz çıktılar mı
sadece1selda @bsrm orda da pıhtılaşma testi verdim ben protein s antijeni-homosistein-protein c antijeni-anti trombin 3 antijeni yapılan testlerin adı ama şart değil illa hematoloji benim eşim geç gelicek diye ben ilk oraya gittim aklımda kalmaması için
Innerglow bsrm merhaba bende bu ay bebeğimi kaybettim de genetik ve pıhtılaşmayla ilgili doktorum bişey demedi ilk düşüğüm diye ama ben pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum eşe gerek duyuluyor mu o test için bilginiz var mı
bsrm Innerglow genenikte eşimin kaninida aldılar. Bende pihtilaşma cıkti. Eşimin testini de bekliyor doktor. Suan kan sulandirici içiyorum esimin testide sorunlu cikarsa igneye başlaticam dedi hamile kalimca
sadece1selda @endlesslove1 merhabalar hayır canım ben aylık tiroid kontrolü için dahiliyeye gidiyorum o kan istedi bende kan verdiğim esnada hemşire kanınız pıhtılaşıyor doktorla konuşun hematolojiye gidin dedi ben o şekilde gittim bir de kan değerlerimde PLT degerim hep yüksek çıkıyor ordan da aklımdaydı aklımda kalmamak için gittim
Innerglow bsrm aaa şaşırdım ilk defa duyuyorum inş güzel bir sonuç alırsın bidahakine rabbim böyle bir acıyla sınamasın sizleri bende yeni kaybettim o yüzden pek bilgim yok bilgilendirme yaptığın için teşekkür ederim 🙏
bsrm Innerglow Innerglow inşallah çok teşekkür ederim Allah isteyene sağlıklı evlatlar basip etsin inşallah