ElifBD __Kubracik01__ benim doğum yapacağım hastane de oda süslemesi ücretin içinde standart bi süsleme var odalarda. Ben Mevlüt yapmayacağım hastane de ve eve gelenlerle ayıcıklı mum kolonya ve isimle çikolata ikram edeceğim
Sureyya-2626 __Kubracik01__ benim olduğum şehirde doğum yapıcam hastanede izin veriliyor oda süslemeye gebe okulunda öğrendim istediğiniz gibi süsleyin diyorlar organizasyon ekstra ücret gibi bir şey yok neye ne kadar gücün yeterse nasıl istiyorsan ilk gebeliğim kızım için tek seferlik yararlanmak istiyorum yani hediyelikte yapıcam çok güzel planlarım var inşallah..
3_bebelianne __Kubracik01__ Benimde doğum ücreti içinde oda süsleme var kabul etmedim ben kendim süsleyeceğim çnkü kendim emek verip yaptım yasak falan değil karışmıyorlar 🤣🙈 o takılacak kapıya ekstra hediyelik ve çikolata 40çıktıktan sonra ziyarette vereceğim evimde hastanede yapmadım hiç ben pasta kuru pasta şerbet falan hazırlayacaklar kendimiz yeriz
ElifBD __Kubracik01__ hamile olduğumdan beri kimse 1 kere bile arayıp iyi misin diye sormadı evlendim hayırlı olsuna ne geldiler ne de davet ettiler bu yüzden kimse için ne kendimi ne de annemi kardeşimi yormak istemiyorum. Doğum sonrası görmek isteyen haber verir gelir o yüzden düşünmüyorum.
Sureyya-2626 ElifBD çok iyi düşünmüşsün beni de kimse aramadı ne düğün için ne gebelik için yorulmaya değmez öyle insanlar için ama ben yapmak istiyorum mevlütte bi doğsun gereksiz insan çok olursa hayırlı olsun diye aramazlarsa yapmam mevlüt
ElifBD __Kubracik01__ insanları memnun etmek zor o yüzden zahmete girmeye gerek yok diye düşünüyorum. Evde kendi içimizde kuranı Kerim okuruz. Bence sizde yapacağım düşüncesi ile kendinizi yormayın içinizden geldiği gibi olsun.
2cocuk2kopek Bsra-0 benim hastanem özel süsleme size kalmış hastane karışmıyor ben kendim kapı süsü aldım öyle büyük bi süsleme yapmayacağım birde balon standı yeterli . Sadece tül 2 bin çok fazla
adatuna __Kubracik01__ hediyelikler çöpe gidiyor bence hepsi gereksiz bir şey de :) ben kızım doğduğunda adına bağış yapmıştım ona vereceğim parayla bence daha güzel Hastanede paketin içine süsleme de dahil olduğundan yapılacak ama bana kalsa yapmazdım
ErsBegAs __Kubracik01__ kapımı kendim süsleyeceğim.. Reyhan ekti eşim 1 ay öncesinde reyhan şerbeti yapacağız misafirlere, biraz bayatlamayan kurabiye ve tuzlu pasta yapacağız 🤗
ElifBD Sureyya-2626 çok özel bir durum ve insan bi iyi misin yada bi ihtiyacın var mı denilmesini bekliyor bişey isteyeceğimizden değil ama duymak hoş oluyor o yüzden dediğiniz gibi kimseye değmiyor. Tabi ki istiyorsanız içinizde kalmasın bir daha o anlar yaşanmayacak.