Melekyeni Herkese merhabalar şuan 35. Haftandayım devlet hastanesi takipliyim kaçıncı haftada sezeryan gününü belirliyorlar acaba
Parlalina Melekyeni benim 37. Hafta mecburi doğum diye 33 te verdi günü. Bugün anestezi işlerini hallettik 6 gün sonra 10 temmuzda 37+4 de doğum nasipse
PPrensannesiiiii Melekyeni 36. Haftamdayim dün sezaryen öncesi bütün işlemlerimi yaptım kan kalp şeridi vs. Ameliyat prosedürünu de imzaladım 39. Haftanın ilk gününe tarih verdi hayırlısıyla
Melekyeni Kkardelenn1 ilk doğumum sezeryan ama 5 yıl geçtiği için unuttum bile ne zaman verildiğini 😬
Hll96 Parlalina benimde riskli durumum var doktorum sizin gibi 37+4 te alabilirim diyor ama çoğu kişi küvöze girer diyorlar. Endişe ediyorum size böyle bir şey söylediler mi acaba?
Hll96 Parlalina doğum yaptınız mı acaba ben 37+2 de acil sezeryana alındım nst sonuçlarım yüzünden. Çok şükür küvöz durumumuz olmadı.
Melekyeni 2Princess1Mom sağlıcakla gelsin inşallah ❤️haftaya sorayım bende devlet hastanesi olduğu için belki söylemez dedim
Parlalina Hll96 perinatoloji onayıyla alınıyor şükür gelişimi kilosu iyi küvez konusu geçmeden o yüzden 6 gün sonra görücez nasipse
Hll96 Parlalina inşaAllah kilosu ne kadar acaba benimde bugün karar verildi 37 nin içinde iken alınacak. Perinatoloji bana da onay verdi 37 yi görüp alalım dedi riske atmadan.
YkRb Melekyeni bana 36.haftada verdi gün devlet takipliyim 38+2de doğum Allahın izin verirse ayın 10nunda yani 🤗
Tazeanne74 Melekyeni benim zorunlu olduğu için doktorum 37 haftan bitsin demisti ama kızım erken geldi bekleyemedi 37+2 😊