Edasude [silindi] yalancı pozitif çok duydumda benimde başıma geldi yalancı negatif başına gelen var mı merak ettim
Acemianne27 samira555 Awox güvenilir mi bende 3 tane yaptım üçüde pozitif sabah kan vermeye gideceğim
irmm388_ Edasude benim bildiğim pozitifti uzun zamandır bekliyorum bende çok ümitlenmiştim ahhh mal kafam haha sabah kan vermiştim negatif o yüzden artmedden nefret ediyorum iğrenç
irmm388_ Edasude neyi anlayamadın mesela orada gayet açılk ve net yazılı herhangi bir yazım yanlışı yok :) ben test yaptım silik pembeydi ben burdayım diyordu ama sabah kan vermeye gittiğim de negatifti o yüzden artmed genelde yalancı pozitif veriyor
irmm388_ Edasude artmed her konuda çok yalancı kız arkadaşım artmed yaptı negatifti awox yaptı pozitif kan verdi pozitif bildiğin yalancı negatif vermiş ve yalancı pozitif de veriyor
irmm388_ Edasude keşke başka bir test alsaydın awox en güzeli çatlatma iğnesi yapalı kaç gün oldu peki
irmm388_ Edasude klomen mi kullanıp çatlatma iğnesi oldun yoksa letu felan mı bende klomen ve letu kullandım yarın kontrole gidiyorum yumurtalıklarım gelişmişse banada çatlatma iğnesi verir heralde