2melekannesi_ minikmucizemmmmmmmm son adet tarihine göre hafta hesaplanıyor en az 4 haftalık olması lazım yani betanız iyi doktora giderseniz kese görünür muhtemelen
minikmucizemmmmmmmm 2melekannesi_ evet uygulamada öyle yazıyor 4 haftalık ama döllenme ile 2 haftalık rahminizde yazıyor o yüzden korktum
minikmucizemmmmmmmm lux38 doktor henüz kese görünmedini söyledi hani uygulamada 4 hafta 5 gün ama döllenme de hesaba alınırsa 2 haftalık yazıyor
lux38 minikmucizemmmmmmmm gayet normal bende 5 gün gecikince verdim o yüzden sizinki fazla kafanıza takacak durum yok gbi
minikmucizemmmmmmmm lux38 sonrada karından baktı görünmüyor dedi beta yapalım bakalım o zaman dedi sonucum da dün çıktı zaten
minikmucizemmmmmmmm Hayır ben vajinel ultrason istemedim beta yapalım o zaman dedi ona göre gelirsiniz dedi tehlikeli olduğunu duydum yaptırmadım
Beyzanury1234 minikmucizemmmmmmmm kesinlikle zararı olan kimse yapmaz da yaptırmaz da ben hep alttan muayene oldum hiç bir sorun yaşamadım iki gebeliğim dede
Lena_919191 minikmucizemmmmmmmm ilk gebeliğim de vajinal ultrasona ile görüldü kese bi sıkıntı yaşamadım :) ama tercih sizin tabi ki . 5+2 de kese 6+4 de kalp atışı duymuştuk hayırlı olsun sizinde :)