adatuna Suyunu da döktüm bezini de her saat çöpe attım ne şeytan ne cin geldi sjejjsnsn neden gelsin zaten çok saçma inanmak
Fahriye41 Premsescik ayyy cahillik cahillik benim kaynana da çocuğun elbisesini dışarı serme iyi olmaz derdi ne alaka ise gittim serdim 2 yaşında olmadı demek ki neymiş saçmalık mis hiç inanmıyorum bu tarz şeylere 😂 istemsiz gülesim geliyor
Minnakpopus Premsescik ne yapıyorsunuz ikindiden sonraki bezleri evdemi biriktiriyorsunuz ? İyide bebek bezi yani Allahım Allahım bi tanesi bir saat dursa leşş gibi kokar 🙄
mm_m954 Aydn ayı onu deme ben doğum sonra narkoz etkisinden 10 sonrası doğumdan her uydgumda gördüm onları nerdeyise eşim nöbetçi kainanam bıçak koyu geçer demişti gerçekten de geçi 2 doğum da yaşadım bu olayı uyumaktan korkar oldum
serap28 Premsescik 40 . Çıkmadığı için öyle derler yıkayabilirsin ama ikindiden snra yıkadığın suyu dökmesende olur ben öyle yaparım sonuçta klozete vs döküyoruz oralarda da mağlum üç harfliler vs olduğundan sizde çocuğunuzda dha 40 çıkamadığı için dökülmez diye biliyorum
[silindi] Premsescik yani yıkama saatine dikkat etmedim ama annem bezlerini hep akşam namasından önce çöpe attı 👀
dilaradoyan Premsescik özellikle gece uykusu öncesi yıkadım rahat yatsın diye. Hurafe onlar inanmayın
papatyakokulugece Smileylaylom doğru akşam bez değil normal çöp bile atılmaz biriktirmek sacma katılmıyorum ama bi poşete koy öyle at direkt atma çöpün içine kızım 1 buçuk yasında hala poşet içine koyup atarım
Busra5354 Premsescik her akşam saat 8 gibi yıkadım kremledim emzirdim ve uyuttum. 8,5 aylık hala devam ediyoruz o şekilde 🥰