Premsescik 23 günlük bebeğim var yıkamak istiyorum ama kaynanam ikindiden sonra yıkanmaz 40kına kadar diyor ne olabilirki yıkansa siz hiç akşam yıkadınız bebeklerinizi bana saçma geliyor bu hurafe
269522 Premsescik aaa o ne ya jdjdj ben her akşam uyku öncesi rutin olarak yıkadım çocuk suyla rahatlıyor. Yanınızda kalmıyorsa boşverin yıkayın 😂 nerden bilecek bide laf anlatmamak için diyorum yoksa kimseyi ilgilendirmez
deletedmom43191 Premsescik kaynanan nereli bizde de o adet var bebek yıkanır yikanmasina ama suyun dökülmemesi gerekiyo
Premsescik Fahriye41 suyuna tuzda atıyorlar teri kokmasın diye yıkandıkdan sonra emzirmiyosun ağzı kokmasın diye bide cuma günleri yıkanmazmış 😅
Minnakpopus Premsescik tamamen saçmalık eskilerin bazı şeyleri tamam iyi hoş da bazen nerelerinden ne uyduracaklarını şaşırıyorlar vallahi
deletedmom43191 Premsescik ikindiden sonra marazlanır cocuk derler ondan su dökmek iyi degil demiş buyukler vardır bi bildikleri yıkayın ama suyu dökmeyin
Fahriye41 Premsescik ayyy cahillik cahillik benim kaynana da çocuğun elbisesini dışarı serme iyi olmaz derdi ne alaka ise gittim serdim 2 yaşında olmadı demek ki neymiş saçmalık mis hiç inanmıyorum bu tarz şeylere 😂 istemsiz gülesim geliyor
Smileylaylom Benim kayınvalidem de bebeğin bezi akşam çöpe atılmaz diyordu hatta biriktirelim diyo ne alaka ki dedim kayınvalidemler öyle yapardı diyo saçma boşver dedim bende 🤣🤣
mardine474 Smileylaylom aaa bez kesınlıkte bırıkmez ben hemen posetleyıp cope atarım kesınlıkle dırek atmayın malum ıllakı nımet parçaları vardır çöpün içince. Afedersiniz cocukların ıdrarı cok onenlı oyle ulu orta bırakılmaz cocuk hemen ceker ustune bıseylerı necisin oldugu yerde seytan ve cinler vardır.
papatyakokulugece Smileylaylom doğru akşam bez değil normal çöp bile atılmaz biriktirmek sacma katılmıyorum ama bi poşete koy öyle at direkt atma çöpün içine kızım 1 buçuk yasında hala poşet içine koyup atarım
mardine474 Premsescik bır bıldıgın vardır kv. bızde de vardır ama özellikle carsamba gunlerı. Ama benım bildiğim aksam ezanı ıle yatsı ezanı arasında yıkanmaz ona dikkat edıyorum oglum 4.5 yasında
mm_m954 Aydn ayı onu deme ben doğum sonra narkoz etkisinden 10 sonrası doğumdan her uydgumda gördüm onları nerdeyise eşim nöbetçi kainanam bıçak koyu geçer demişti gerçekten de geçi 2 doğum da yaşadım bu olayı uyumaktan korkar oldum
Minnakpopus Premsescik ne yapıyorsunuz ikindiden sonraki bezleri evdemi biriktiriyorsunuz ? İyide bebek bezi yani Allahım Allahım bi tanesi bir saat dursa leşş gibi kokar 🙄