UraSsmom Talentedmom Mavi olan paketi alıyorum hep 3. Çocuğuma hamileyim bunda da molfix kullanıcam ıslak mendili de öyle
Talentedmom 2cocuk2kopek sordum firmaya 160 lı pakette varmış teşekkür ederim memnun musun bu bezden kullandın mı
Selim_Alparslan Talentedmom Evet kuzum. Ben ilk bebegimde Prima premium care kullandık berbat resmen aşırı pisik yapti . Sleepy gectik oda aşırı sızdırdı kakasını sırtına kadar çıkıyordu ve hep çiş oluyordu kıyafetleri. En son molfix aldık cok memnun kaldık 🌸
Selim_Alparslan tahamommy Aşkım ben şimdilik 82 li paket aldım valla duruma göre bakarız artık ilk bebegimde doldurmustuk hepsi elimizde kaldı yani bebeğin kilosuna göre ayarlarsın bir doğsun da inşallah 🎀
tahamommy Selim_Alparslan hmmm kiloyla akalı da diyosun öyle yapayım madem çoklu alınca da uyguna geliyor kız 🥲 malum masraflar çok 3 kuruşun hesabını yapıyoruz 😅
Selim_Alparslan tahamommy Öyle aşkım ama bizim bebekte olmamisti mesela fazla alalım diye elimizde patladı bende ihtiyacı olana göndermiştim 🤷🏼♀️
Aselyusra tahamommy ben 200 den fazla kullanmıştım ilk başta bu numarayı 3400 doğmuştu bebeğim. Bir 100 kesin olsun elinizde zaten ilk günler gümde 10 bez değişiyor en az
Selim_Alparslan tahamommy 82 liden başla askim şimdilik baktın az geldi hemen alirsin ya her yerde bez var alma imkanı var sonuçta 🌸🤭
Aselyusra Talentedmom aynen bence sleepy almayın. Herkes ona yönlendiriyor ama aşırı taşma yapıyor direk molfix başlayın veya prima
Talentedmom Aselyusra ilk oğlumda prima care kullandım ama hep sızdırdı hiç sevmedim sleepy kağıt gibiydi molfix çok iyi geldi bize molfix pure soft aldım deneyeceğim stok yapmayacağım iyi gelirse alırım