2cocuk2kopek Talentedmom pure& soft marke ve mağazalarda zor bulunuyor canım Trendyoldan bak istersen indirime vs giriyor ben öyle uyguna aldım
ynzl Talentedmom ben mavi paketten aldım ama sadece yenidoğan için aldım. Memnun kalma durumuma göre diğer numaralar için sonra karar vereceğim. İnternetten pure&soft almak istemedim. Orjinalliğinden emin olamıyoruz çünkü
mm_m954 Talentedmom ben ilk oğlumda okadar bezlere sorun yaşadım ki şuan şok yada a101 marka bezi kulaniyorum hepsi akıtıyor sonra numara büyüdükçe sızdırıyor numara hiç bulamazdim alerjisi yoksa sorun yok bence
Selim_Alparslan Talentedmom Evet kuzum. Ben ilk bebegimde Prima premium care kullandık berbat resmen aşırı pisik yapti . Sleepy gectik oda aşırı sızdırdı kakasını sırtına kadar çıkıyordu ve hep çiş oluyordu kıyafetleri. En son molfix aldık cok memnun kaldık 🌸
defnevedoruk tahamommy kızımda 200 tane falan kullanmıştım şuan 2. Bebeğim yeni doğdu 10 günlük 82li 1 paket bitirdim 2.yi açtım
Selim_Alparslan tahamommy Aşkım ben şimdilik 82 li paket aldım valla duruma göre bakarız artık ilk bebegimde doldurmustuk hepsi elimizde kaldı yani bebeğin kilosuna göre ayarlarsın bir doğsun da inşallah 🎀