TeacherMommy Haftamdayim detaylı ultrason için Mehmet Obut’a gittim. Geçen ay fiyat sorduğumda 2800 demişlerdi bugün 3300 tlye yakın bir fiyat söylediler. Zelal hanimda takipliyim onun da bu şekilde artmış. Daha mayıs ayında 2400′den 2800₺ye çıkmıştı. Doktordan memnunum ama ozel hastanelerin kafalarına göre zam yapmaları çok cam sıkıcı.
Sahra1221 TeacherMommy 1 Temmuzda zam yaptk dediler. Yılda 3 defa zam oluyor anlamadım gerçekten. Ece Öcal çok öneriliyor detaylı için Bakım isterseniz.
mursed TeacherMommy Temmuz ayında çoğunlukla zam oluyor zaten ben şaşırmadım açıkçası beklediğim bir şeydi ben de aydın beye gidiyorum 1614₺’ydi şimdi ne kadar oldu bilmiyorum doğum ücretlerini de soralım acaba kaç oldu ya onlar da zamlanıyor maalesef 🤦🏻♀️
Mirayy_21 TeacherMommy kesinlikle Ahmet Yalınkaya tavsiyemdir detaylı için özel kliniği var en son gittiğimde 3bin di çok iyi bi doktor ilgili de
TeacherMommy Sahra1221 detayliyi hallettim teşekkür ederim. Daha yilın ilk 7 ayında 3. Zammı yaptılar, bunu yapmaya hakları var mı ya
Sahra1221 TeacherMommy öyle dediler bana yılda 3 defa zam oluyormuş 🤦🏼♀️ en son gittiğimde indirimli hali 4150 ödedim. Siz Zelal hanımla mı devam edeceksiniz
TeacherMommy Sahra1221 evet Zelal hanimda takipliyim. Meb çalışanı olduğum için yüzde 15 indirim oluyor. Sizde ne kadarlık indirim yaptılar ve hangi doktor takibindesiniz?
myangelson mursed muayenesi o kadar oldu mu yaa geçen sene ben en son gittiğimde 970 falandı tayin çıktı ayrıldık Diyarbakır’dan çok severdim Aydın hocayı 🥲
mursed Sahra1221 arayınca bilgi veriyorlar aslında doğum fiyatıyla ilgili bugün arayayım sorayım bakalım doktordan doktora doğum ücreti değişiyor zaten
elifayc Ben detaylı için Mehmet irfan külahçı dan randevu aldım ctesi 3.500 tl Ece öcal da 4.500 tl di
Sahra1221 TeacherMommy Uğur hocaya gidiyorum bizimde indirimimiz var giriş için 4150 ödedim umarım artık zam yapmazlar.