saze direk doktorunuzu değiştirin o değerler ile sağ tüpte odak görüp sizi nasıl bekletmiş … İç kanama riski ölüm riski demek . Bende iki kere dış gebelik geçirdim bendeki maalesef tekrarladı inşallah sizde tekrarlamaz . Boşu boşuna iki kere metaks iğnesi vurmuşlar size o iğne kemoterapi iğnesi olarak geçiyor o değerler ile iç kanama gecrme ihtimaliniz çok yüksekmiş zaten. Benim ilk dış gebelik betam en fazla 400 kere çıktı bir doz iğne oldum ikincisinde betam 2900 lerfe idi bende iç kanama gecrdm Ama bnm beta değerlerim sizin gibi aşırı artmiyordu iki günde bir çok güzel normal artıyordu normal gebelik gibi ilerliyordu kasıklarımda ağrı ile gttm hastanede iç kanama geçirip hemen ameliyata alındım bnm de sol tüpüm yok . Rahim filmi çekildim o ay tekrar hamile kaldm ama bu seferde kimyasal oldu o yuzdn yaşımız genç oldigi için ben 29 eşim 32 bir 6 ay daha deneyip eğer ondada olmuyorsa tek çare tüp bebek dedi. ( Bütün yapılması gereken ettikleri yaptık tıbbi olarak hiç bir sıkıntı görünmüyor sebepsz interlite) sormak istedgn birşey varsa sorabilirsiniz