tazecikanneee Basakaya ben yaptırdım canım ama ne kültürü istediğine göre değişir birine 77 birine 460₺ verdik😳😳
Mehtapsato Basakaya canim devlette yapiliyo kultur testi ben her gittimde otamatik istiyolar agrim var demen bile yetiyo yani ilgileniyolar sikayetini soyle yaparlar ben artik biktim her seferinde vermekten en son istediginde kactim vermedin valla
Seda5892 Basakaya ben devlette yaptırdım canım kadın Doğumda yer bulamadım ürolojiye gittim durumu söyledim hemen verdim tahlili de
Basakaya tazecikanneee ayy istemedi kuzumda benim rahmin icinde beyaz nokta nokta bisiler var. Mantar olmuşum sanki bebege gecer diye korkuyorum. Devlette yaptirilabilir mi acaba bu.
Tazeannevebebegi Basakaya evet canm bende daha yeni devlette yaptırdım ama çıktı olarak vermiyorlar bende e-nabızdan çıktı aldım doktoruma götürdüm devlette ücretsiz
Basakaya tazecikanneee haftada bir oluyo aslinda ic kisminda yanma ve kasınma ama sonra geciyo 5 6 gun hic olmuyo sonra 1 kere oluyo yine hemen 2 3 saat sonra yine geciyo o yanma acima canim
Seda5892 Tazeannevebebegi e nabızı beklemek yerine barkod numarasının resmini çekin hastanenin kendi sitesinden laboratuvar sonuçlarına girerek sonucu daha hızlı alabilirsiniz e nabıza bazen geç düşüyor
Oguzalpveannesi Basakaya ben yaptırdım devlette ücretsiz özelde de 30 tl verdim hatta sonucu daha bgn çıkacak 🙄