ppmerlina asil15 bugün silik gördün ya cmt yine dene bakalım 2 gün olmuş oluyor yine çizgi çıkması gerekir
asil15 ppmerlina aynen bende öyle diyorum boşuna stresde olmak istemiyorum zaten yeni yeni toparladim
Cimcime30 ppmerlina bacım ucuz kaset testte çıkar mı erken gebelık mı alsam çıkar hangısı bırde Saatı onemlımı
ppmerlina Cimcime30 aşkım bat 5 temmuzsa ucuz testlerden alsan hayli hayli çıkar. Bugün ayın 3′ü zaten yani 2 gün kalmış. Eğer bebek varsa gece yapsan da sonuç alırsın
NurellA9ocak Kızlar dün pas gibi peçeteye bi akıntı geldi, ped taktım hiç gelmedi, peçeteye sildikçe geliyor sadece. Benim reglim gecikir ama erken gelmez, normalde 5-6 sında olmam lazımdı. Kasık ağrımda geçti,
NurellA9ocak Normal mi ne yapmam lazım bilmiyorum, testi adetim geçtikten sonra mı yapmalıyım, ve varsa eğer doktora gitmeyi düşünmüyorum kese ve kalp atışı kaçıncı haftada belli oluyor, 2 güne bir test vermek beni strese sokuyor
ppmerlina NurellA9ocak kese değişiyor kiminde 5 kiminde 9 bile oluyor. Kalp atışı da genellikle 7-8 haftadan sonra duyuluyor