Merhabalar,bu arada hayırlı olur inşallah güzel haberler almanız duasıyla.Ben de transfer günü ve ertesi gün yattım ama çok öyle sürekli değildi tuvalet ihtiyacı için falan kalktım.Ama ilk 5 gün evin içinde azar azar yürüyüş yaptım.Ve bol su içtim.2.5-3 lt buluyordu içmem.Bunun disnda 5. Günden sonra kursum.vardi oraya gittim geldim.Agir hiçbir şey kaldirmadim,hiç uzanmadim hala öyle dikkat ediyorum.Agir işler yapmamsya gayret ediyorum.yeme içme olarak ise zaten transfer öncesinden başlamıştım asitli içmedim,aşırı yağlı,tuzlu,paket gıda tarzı şeyler yememeye gayret ettim.Transfer sonrası ise kahvaltılarda yumurta,avakado,ceviz badem fındık yeşillik varsa roka ,tere gibi şeyler yedim ama maydanoz kekik hatta tüm baharatlardan uzak durdum.Cayi bir bardak çok çok açık içtim,kahve tamamen kestim,asitlileri kestim,ekmek zatrn çok yemiyorum yeterince.Hergun mayaladigim yoğurttan bir küçük kase yedim.mevsim meyveleri ara ogunlerimdi genelde,akşam yemeklerinde ise bir gün bakliyat yada sebze yemeği ise diğer gün et yemekleri yaptım hala bu düzende gidiyoruz çok şükür 5.ayimizdayiz Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Size de inşallah 🫶🙏Bu arada tuttu mu tutmadı mi die hiç test dahi yapmadım bol.bol dua ettim. Rabbimden hayırlısını diledim tevekkül ettim. Ve en önemlisi moralimiz sürekli yüksek tuttum bebek transfer olduğu günden itibaren onunla sanki büyükmüş gibi konuştum karnıma elledim dokundum onunla manevi bir bağ oluştu ona çok dua ettim onunla olacak gelecek hayallerimi söyledim. Kendinize oyalayacak şeyler de bulun hobileriniz varsa tavsiye ediyorum Çok ama çok etkisi oluyor hiç moralinizi bozmayın İnşallah olur