Burnosunn_annesi kimchikimdi bende bende kuzum😀bakalım acaba ne zaman gelir çok beklermiyim daha karnımda inmemiş bakalım 🤤
Sevinc44 Burnosunn_annesi ayy bende de aynı durumlar. Karnım inmedi henüz ve bugün nişanım geldi🥲 39+1deyim
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi aşkım ilkinde 36 hafta da nişanım geldi 38+6 da doğum yaptım bunda sanırım dün değil önceki gün sarımsı bi akıntı geldi ama nişan mı değilmi bilmiyorum ilki kanlı sümüksüydü
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom yaa o kadar sürermi aşkım bilmiyorum benim ilkinde olmadı bunda oldu ama sarımsı yapışkan dünden beri bide az önce de gelince doktora attım olabilir dedi bakalım nasıl olacak🥺
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom senin karnın indi mi kuzum benimki halende mideme baskı var kanalda değildi en son acaba farkediyo mu inmeden doğum anında iniyor mu
Burnosunn_annesi buse2507 hafif adet sancıları bitanem ama sürekli değil doktora attım demiş nişan olabilir gel değerlendirelim dedi ama yarına giderim eşim işte şimdi zaten doğuma devlete gidecem baya stresli heyecanlı bir sürec🥲🥲
buse2507 Burnosunn_annesi ayyy hadi bakalım kuzum doğum hikayeni yazmanı bekliyorum sağlıkla hayırla❤️ devlet hastanesi işini halledebildin mi
GirlandBoy_Mom Burnosunn_annesi benimki inmedi kanala halen kuzum midemde baskı var daha pazartesi gitmiştim inmemişti daha karnım da inmiş ama tam değil
Esseraa22 @Burnosunn_annesi benim ilkte sabah kontrole gittim öğlen nişanm geldi gece 12 buçukta doğurdum aynı gün
Burnosunn_annesi ppmerlina hazır kuzum çok şükür bakalım nasıl olcak her an gelebilir düşüncesi cok farklı hissettiriyo🥲
Burnosunn_annesi buse2507 sagol bitanem ♥️ yok kız nerdeee randevu yok işin komik kısmı dün yer açılmış ama temmuz 17 yani doğum bitecek öyle 🙄😂😂😂
Burnosunn_annesi GirlandBoy_Mom benimde inmedi bilmiyorum oturunca özellikle baskı var mideme kuzum bakalım ilkinde inmişti ama o zaman 39+5 ti