Burnosunn_annesi Dünden beri hafif sarımsı balgam gibi yapışkan bir akıntı geliyor hafif ağrılarım var ama sizce doğum yakın mıdır yada nişan mı? 38+ 2 haftamdayım
Tgbkts Burnosunn_annesi hafif kanli gibi olmasi lazim yani en azindan benim oyleydi baya yogun mukus gibi cok hafif kanli bir akinti gelmisti , ayni gece de dogum yapmistim 3-4 gun icinde dogum oluyor diyorlar nisan geldikten sonra
Burnosunn_annesi Tgbkts benim ki baya yapışkandı koyu sarımsı ama kanlı değildi nette baktım böyle olanda varmış ay heyecan yaptım🥲🥲
Ahsendines Burnosunn_annesi illa kanlı olması gerekmiyor kesinlikle. Benimki de sizinki gibi geldi 2 gün önce ve özel ebeme gösterdim nişan dedi. Zaten internette yazıyo kanlı vs olması şart değil diye. Şimdi muhtemelen çok fazla akıntınız olmaya başlayacak
Eslem2112 Burnosunn_annesi dualarım seninle inşallah şuraya en pozitiften doğum hikayeni yazmak nasip olsun inşallah
ppmerlina Burnosunn_annesi ay bacım doğurcan mı sennn Hayırlı sağlıklı bir şekilde gelsin inşallahhh 💜
Burnosunn_annesi ppmerlina galiba aşkım nişan geldi galiba🥲 heyecan stres hepsi bir arada dua et kuzummm🥰
ppmerlina Burnosunn_annesi inşallah bir avazda çıkar amiiinn İlk kez bi arkadaşım doğuruyooo Hayırlı postunu bekleriz artık 🥰
Burnosunn_annesi kimchikimdi bende bende kuzum😀bakalım acaba ne zaman gelir çok beklermiyim daha karnımda inmemiş bakalım 🤤
Burnosunn_annesi buse2507 hafif adet sancıları bitanem ama sürekli değil doktora attım demiş nişan olabilir gel değerlendirelim dedi ama yarına giderim eşim işte şimdi zaten doğuma devlete gidecem baya stresli heyecanlı bir sürec🥲🥲