aybalasmom Kleopatraa kızım oluyor ben de Aybala Gökçen koyacağım😍😍 erkek olsaydı Yavuz Göktuğ idi. O yüzden ben Göktuğ diyorum
Kleopatraa aybalasmom Yaa Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah Aybala da çok güzel, eşim de kızımı hep Aybala’m diye sever 😍 Çok teşekkür ederim inşallah kendisine yakışacak bir isime karar veririz☺️
aybalasmom Kleopatraa teşekkür ederim. Sağlıkla gelsin bebeklerimiz💖 Gökçen kızınızı da sağlıkla büyütün. Acaba huyu falan nasıl kızınızın🤭🤭
papatyakokulugece Kleopatraa kızım gökçe erkek olacak şimdi Gökalp istiyorum eşim babasının adını koymak istedi ikna edemedim edilmiyor. bu isimde onun yanına yakışmıyo sen koy bari 😶🥴
Kleopatraa papatyakokulugece Ahhh şu eşler ,gerçekten anne baba isimlerinden ne anlıyorlar bilmiyorum 😒 İnşallah son anda ikna edersiniz 🙏Gökalp’te çok hoş aklım karıştı iyice 😖🫣
papatyakokulugece papatyakokulugece Göktuğ iki yılda çok konuldu hala duyan koyuyor 😂yinede sen bilirsin tabi içine siniyorsa koy
Opmiyimgebeyim Göktuğ diye öğrencim vardı, çok zeki çalışkandı. Doktor oldu şimdi. Oğlumun adını da göktuğ koydum, düz duvara tırmanıyor, gören herkes sabır diliyor. İki saniye totosu durmaz. Şimdi ikinci oğlan geliyor, nasipse Göktürk koyacağız♥️
Kleopatraa Opmiyimgebeyim Yaaa Maşallah gözüm korktu şimdi 🤭 Göktürk sanki daha sakin gibi geliyor bana da
Kleopatraa Ncyncy Aaaa hiç o açıdan düşünmemiştim gerçekten🤔 Çok mantıklı çok teşekkür ederim fikir için☺️
Kleopatraa SuEr_Tu1512 Maşallah sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏 Tuğra ve Göktuğ çok çok uyumlu gerçekten ☺️
Kleopatraa aybalasmom Amiinnn çok teşekkür ederim 🙏🥰Kızım aslında çok uysal,uyumlu çok çok çok fazla meraklı ve aşırı konuşkan , her şeyi çok kolay algılar beni çok şükür hiçbir konuda zorlamadı 🙏🥹💖
SuEr_Tu1512 Kleopatraa Buğrayı da beğeniyorum☺️ Ama Göktuğ’un enerjisi daha yüksek geliyor, daha çok ısındım o isime🥰