Kleopatraa Merhaba kızlar ☺️ Bir tane kızım var adı “GÖKÇEN”💖 Allah nasip ederse bir tane de oğlum olacak. Göktuğ ve Göktürk arasında kaldık. Çevrenizde bu isimlere sahip olup huyları hakkında bilginiz var mı acaba ? ☺️
LadyX Kleopatraa Göktürk diye bir öğrencim var maşallah o kadar mı olgun, ağırbaşlı, efendi bir çocuk olur. Sorumluluk sahibidir, çalışkandır.
panpancabo Kleopatraa Göktuğ ismini ben de çok beğeniyorum, bence Göktuğ. Gökçen de çok beğendiğim bir isim, çok uyumlu görünüyorlar. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. 🥰
Muhammederva Bizde Göktuğ Alp koyacağız oğlumuzun adı 11 Temmuzda doğuma gidiyoruz çevremizde hiç yok inşallah huyları güzel bebekler olsunlar
Gizmmis Kleopatraa oğlumun adı Duha Göktürk maşAllah hangi isminden dolayı bilmiyorum ama çok sakin uysal bi çocuk ☺️
beyhudeanne Kleopatraa Şu an 11 aylık, aşırı sosyal bir bebem var. İnsanlara uzun uzun bakar, sürekli güler, sakin ama tabii atak haftası dışında. 😃
Kleopatraa papatyakokulugece Aaaa bu hiç aklıma gelmemişti bu da çok hoş☺️ Ayyy kafam iyice karıştı 😂
papatyakokulugece Kleopatraa kızım gökçe erkek olacak şimdi Gökalp istiyorum eşim babasının adını koymak istedi ikna edemedim edilmiyor. bu isimde onun yanına yakışmıyo sen koy bari 😶🥴