svgnn Kızlarrrr, hamilelik öncesi folik asit kullanmadım. Hamilelikte hangi folik asiti ne kadar kullanıyorsunuz. Günde 1 mi 2 mi? Hangisi en çok kullanıyor?
minikari svgnn günde bir tane kullandım 14. Haftaya kadar canım forcefol daha sonra d vitamini ve omega takviyelerine başladık
HavvaM0806_ svgnn günde 1 folidoce kullandım ben tüp bebek tedavisiyle gebe kaldim transfer öncesi başladım 12.haftada kestim şuan 13 haftalık hamileyim sadece d vitamini ve balık yağı hapı takviyesi alıyorum haftaya göre doktor söylüyor zaten ne kullanmakln gerektigini
AnayimBenAna_ svgnn günde 1 tane kullanmanız gerekiyor. Demir ilacı doktor tavsiyesi ile başlanır gebelikte bilinçsiz ilaç ve takviye kullanamazsınız.
HavvaM0806_ svgnn kilo yapmıyor ama iştah açıyor diyorlar benim iştah hep açık olduğu için anlayamadım 😂
svgnn AnayimBenAna_ ne zaman etkisi daha çok oluyor acaba daha kesinleşmedi gebelik iki gün sonra gideceğim doktora
demirrleydi_ svgnn 13.haftaya kadar günde bir tane folbiol kullandım sonra d vitamini OMEGA demir takviyesi ve magnezyum kullanmaya başladım halada devam ediyorum
svgnn demirrleydi_ hepsini nasıl kullanabiliyorsunuz :)) ben ufak bi c vitamini alsam bile midem bulanıyor :))
demirrleydi_ svgnn benimde midem bulanıyor demir ilacının tadı çok kötü demir ve omegayı sabah içiyorum d vitamini ve magnezyumu akşam içiyorum mide bulantısı yinede oluyo tabi
demirrleydi_ svgnn evet çok düşük yıllardır düzelmedi ve yumurtalığımda kist olduğu için doktor doğuma kadar kullan ağrın olmasın büyümesini engelleyelim dedi
svgnn demirrleydi_ çok geçmiş olsun benimde demir eksikliğim var senelerdir ilaç kullanınca geçiyor bırakınca tekrar eksiliyor. Kist gelişimini engelliyormu ki ?
demirrleydi_ svgnn benim geçmiyor maalesef demir ve B12 değerlerim hep düşük Yani vitamin değerlerinin yerinde olmasını kist büyümesini oluşmasını yavaşlatıyor adet döneminde çekilen ağrılar hep B12 ve demir eksikliğinden oluyor ama hamilelikte de aynı mı bilemiyorum