Sila7166 bebekteyaparimkariyerde insallah insallah bi sey cikmaz gitcem canim hemen guzel haberlerle geliirz insallah
Muhammedamine Sila7166 benim bebeğimde 21. Haftada 430 gr fı 3.900 gr doğdu oğlum neye göre küçük bebeğiniz anlamadım gayet haftasıyla uyumlu bir kilo
Sila7166 Muhammedamine masaallah darisi bize insallah bence iyi ama bakalim bi diger dojtorzda gidelimde icimiz rahat etsin
Sila7166 Bilgeferhat Ayy insallah benim bebegimde kilo alir geldigilden beri kasar ve muz yiyorum🤣haftaya gitcez buyuk ihtimal’ doktora
Sila7166 Dderryaa bende devlete gidiyorum dogumda orda oalcakti diye ozel doktorum bana 1 saatlik baska sehirde diye kendi oturdugum yerdeki devlet hastanesine baslamistim ama bakalim dontorymda hadatanenin onerdigi doktorada gitcem aklimda hep cikmiyoya
Dderryaa Sila7166 takma canım ben özele gidiyorum marak etimiştim gittim öle dedi hayatta gitmem devlete eşimde kızdı baya ordan oraya gönderince sinirlendi
Sila7166 Fattmasevinc insallah canim geldigilden beri onu dusunuyorum biseyler yiyorum hareketinide hissediyorum ama hayirlisi tabi
Sila7166 Dderryaa hayirlisi canim butun gunu mahvoldu valla iki aydir bu randevuyu bekliyodum asiri moralim bizuldu
Caglasmsk Sila7166 kiz benimki 23 haftalikken 500 grdi😂🤭 sonra 2970 gr dogdu 38 haftada. Yani normal aslinda kilosu niye az demiski
Sila7166 Caglasmsk ayyy valla bilemdimki yaaa kucuk dedi boyuda kilosuda bende dedim ne ladar olmasi lazimddi ayina gore kucuk dedi direk ozele yonlerdirdi🤷♀️
Sila7166 Nursemomm bencede iyi gibi ama Hayirlisi bakalim bi gidip giozukcez doktorada insallah bi sorun yoktur🤷♀️
Sila7166 Dderryaa evet evet canim gitcem randevu veremlzrini bekliyorum insallah buyuk ihtimal en gec geleczk hafta ici gitmis olurum
Sila7166 Aysegulkinyas amin amin rabbimden geliyo ne geliyosa duadan baska bosey gelmiyo bziizm elimizdende rabbim herkese hayirli saglikli evlatlarina kavusmayi nasip etsin insallah
Aysegulkinyas Sila7166 aynen oyle canim yer gok dua ile ayakta rabbim dualarimizi kabul etsin hayirli saglikli dogumlar hepimize 😘