Kivi Sila7166 buralarda yazıyorlardı bebeğe kilo aldıran şeyleri, sanırım muz, kaşar peyniri, ceviz falandı. Aklıma gelenler bunlar şimdi ☺️
Mucizeee Sila7166 yoktur canım yoktur sen ye güzelce faydalı yiyeceklerini meyvelerini cerezlerini sütünü yoğurdunu gör bak nasıl büyüyor zaten kötü değil kilosu doktor tosuncuk seviyor herhalde ona zayıf gelmiş olabilir üzme canını
Bilgeferhat Sila7166 22+6 da detaylı da 520 gramdı 23+6 da doktoruma gittiğimde 709 gramdı bizim çok sıkma canını bebek zaten şimdiden sonra hızlı kilo almaya başlıcak muz yumurta bal tüket bol bol onlar bebeğe kilo aldırıyor
Sila7166 Bilgeferhather gun muz yiyorum nerdeyse ama iste bakalim hayirlisiyla ozeel gidelimde bi sorun cikmazsa kilosu sorun degilya acikcasi dogunca kilo alir buyur insallah tek bi sorun olmasindaa
Bilgeferhat Sila7166 aynen canım 22 den sonra kilo artışı artıyormuş bizimki 1 haftada 200 gram almış nerdeyse dediğin gibi doğduğunda da toplar kendini ki şuan haftasına göre gayet iyi kilosu
bebekteyaparimkariyerde Sila7166 400 gr neresine seni endişelendirmiş git başka doktora yaaaa saçmalamasın.bidahada gitme ona.bol bol süt peynir kaşar tüket bak nasıl iki hafta sonra dombili oluveriyor.bozma hiç moralini.Aklında soru işareti kalmasın git başka doktora yinede.
Sila7166 bebekteyaparimkariyerde insallah insallah bi sey cikmaz gitcem canim hemen guzel haberlerle geliirz insallah
Sila7166 Bilgeferhat Ayy insallah benim bebegimde kilo alir geldigilden beri kasar ve muz yiyorum🤣haftaya gitcez buyuk ihtimal’ doktora
ElmasSs Sila7166 Canım 20+4 de 393 gr dedi ultrasona göre 21+1 sin gayet güzel dedi seninde 400gr aynı küçük fln değil gayet güzel normal yani
Bsra_ayz Sila7166 küçük değil canım korkma gayet iyi zaten 22 den sonra çabuk büyüyor bebekler. Günde bir tane yumurta ve bol kaşar peyniri yee bebege direk kilo aldiriyor
Ayazayaz Sila7166 bence üzülme 21+6 günlükken gittim 482 gramdı doktor normal dedi zAten şimdiden sonra kilo alıyorlar üzülmek fayda getirmez güzel beslen ki faydalansın senden Bebiş
Sewo Almiramm benim adete göre 24+4 842 gr dedi. Ama bebis bur hafta önden gidiyor 25+5 gibi birsey seninle ayni oluyoruz kilo olarak
Dderryaa Sila7166 bana devlette 16 haftalıklrn 500 grm dedi saçmalıyorlar korkma hiç hatta buraya yazmıştm şeker mi var dediler daha yeni Gittim doktora
Sila7166 Dderryaa bende devlete gidiyorum dogumda orda oalcakti diye ozel doktorum bana 1 saatlik baska sehirde diye kendi oturdugum yerdeki devlet hastanesine baslamistim ama bakalim dontorymda hadatanenin onerdigi doktorada gitcem aklimda hep cikmiyoya
Fattmasevinc Sila7166 takmayın siz ben özel hastane de muayene oldum boyu kilosu çok normal tam haftası ile dedi. Siz sıkıntı yapmayın
Sila7166 Fattmasevinc insallah canim geldigilden beri onu dusunuyorum biseyler yiyorum hareketinide hissediyorum ama hayirlisi tabi