LadyX Pinfur10 ben sizin yaşadığınız gibi riskli durumlar yaşamamama rağmen bebeğimi kimse görsün istemiyorum ilk kırk gün özellikle 😅 sadece eşim ve ablam yeter. Misafir vs gelecek diye ödüm kopuyor
3_bebelianne LadyX eşi ve annesinide katmış işin içine sizin düşüncenizi bende destekliyorum ikinci dereceden kastınız bu normal tabii ziyarete sonra gelirler bizimde öyle oldu ama eş ve anne garip geldi
3_bebelianne Pinfur10 psikolojik Destek alıyormusunuz kayıplar olmuş haklı olarak tedirginlik var ama hastalık derecesine varmış o yüzden senin iyiliğin için sordum rahatla eşine annene kayınvalidene verirsin tabii yorulacaksın çok hem üzülürler ama ikinci derece akrabaları bir süre kabul etmezsin aşana kadar bu durumu aklı olan minnacık bebeği kucaklamaz saten
Pinfur10 3_bebelianne zaten annemler harç başka birini istemiyorum komşu arkadaş falan o 40 gün kafam rahat geçsin istiyorum
LadyX 3_bebelianne birinci derece yakınlarım görebilir eşim, annem, ablam 🤭 o konuda sıkıntı yok zaten. Ama halalar, teyzeler, dayılar, amcalar, kuzenler, KAYINVALİDE hiç gelmesin ilk kırk gün AMİN 😂
Birannelikmeselesi Pinfur10 ben de kimseyle paylaşmak istemiyordum bu sahiplenmeyle alakalı. Bazen kendimize zarar verecek boyuta geliyor. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsan bi uzmanla görüşsen belki yardımcı olur rahatlamana
minimomy_ Pinfur10 ben kimseden destek almadan büyütmek istediğim için çok kimse gelip gitmedi koala gibi yapışık büyüttüm fakat şimdi korkunca bile bana sokuluyor babasına vermeye çalışınca gitmiyor her şeyi kendim yaparım ederim kafasındaydım ne banyo yaptırır şimdi ne altına bakar ne üstünü değişir ne yemek yedirir böyle olduğunu gördükçe ben hata yaptığım için eşimide ortak etmediğim için kızımın bu kadar anneci olduğunu eşime çok bağlanmadığını farkettim ölüm var ben olmadan da babasıyla bir bağı olmalı her zaman yanında olamam hastayken bile ben bakıyorum çok kötüde olsam eşim yapmak istesede kızım onun uyutmasını istemiyor bir yere giderken bile bana sesleniyor bende gideyim diye