Pinfur10 Korkmaniz normal hepimiz hamileyiz ve hepimizin endişeleri var sizin durum bana normal gelmedi bebek doğmadan destek alsanız iyi olur gibi. Bebislerin en çok ihtiyaç duyduğu anne ve babaları sürekli kendinize yapıştırıp gezme imkanınız yok babasının da kokusuna, dokunuşuna ihtiyacı var. Babasından çok fazla sakınırsanız baba ile çocuk arasında bağ oluşmasına da engel olursunuz. Sakınan göze çöp batar derler misal benimde ilk bebeğim çok denemeye rağmen olmadı Ankara’ya kadar gittim tedavi için rahim filmleri vs o psikolojik süreç yordu benimde korkularım vardı ama bebeği babsindan anneanne babaannesinden uzak tutmak aklıma gelmedi. Biz ne kadar pamuklara da sarsak kimseye göstermesek dokundurmasak olacak olan varsa her şekilde oluyor. Biraz akışına bırakmayı deneyin eminim sizde rahatlayacaksınız. Ömür boyu sakınamayız yeri gelecek duşa girmek için zaman bulamadığınız olacak, wc gidince peşinizden gelecek babasına diyeceksiniz nolur tut işimi halledeyim diye. 😅❤️ Biz şuan öyleyiz wc de banyoda sürekli yanımda olmak istiyor odadan odaya gitsem peşimden geliyor babsina yalvariyorum nolur al ilgilen bende biraz kendimle kalayım diyerek. O yüzden babasından da mahrum bırakmayın bebişi sizin de doğum sonu en çok annenize ve eşinize ihtiyacınız olacak destek bekleyeceksiniz. Ben gurbetteyim ilkinde annem yanımda değildi çok üzülmüştüm eşim kolum kanadım olmuştu herseyimde şimdide annem de gelecek inşallah havalara uçuyorum