tgbzkrtt 16+4 teyiz erkek bebiş bekliyoruz🩵 Neler yaptınız, alısverisler yapıldı mı, neler hissediyorsunuz, hangi kitapları okudunuz?
Gunebakan tgbzkrtt ben de 16+1 haftalık, ilk gebelikte okumuştum ama bunda fırsatım yok, bebek hareketlerini hissediyormusunuz
cakirbebek tgbzkrtt 18. Haftadayim sezaryen olacağı için kasımın 21-24 dedi doktor azcik alışveriş yaptım 2-3 zıbın 1 tulum hastane çıkışi aldım birde kızımdan unisex kıyafetler var bir iki birşey çıktı ağustosta diğer herşeyi almayı planlıyorum inşallah
tgbzkrtt Gunebakan hayır henüz hissetmedim sadece sabahları ufak bi kıpırtı okuyor ama bağırsak hareketi mi değil mi derken geçiyor😅siz??
Rabia161 17 haftalığımBende henüz hiç bir şey hazırlık yapmadım ayrıca hiç bir hareket vs.hissetmiyorum ilk gebeliğim sizde de durumlar öyle mi
tgbzkrtt Rabia161 benim de ilk henüz hissetmiyorum hatta karnım bile cok cıktı sayılmaz ilerleyen haftalarda hissederiz diye düşünüyorum 😀🩵
Meliiss_ Rabia161 bende aynı 17 haftaligiz hissetmiyorum henüz bı de iştahsızlık var o da sıcaktan galiba diye düşünüyorum belirti olarak da sadece midem çok ekşiyor gibi inşallah sağlıkla alırız kucağımıza bazen korkuyorum bende
Sevde1-gkc tgbzkrtt 16 haftalık olduk kız geliyor hanemize 💕 ben indirimde biberon bulup onu aldım sadece ama bende hareket hissetmiyorum zaten bizim kız tembel ultrasında bile hareket etmiyor 😂
Birhayalimvr 15 haftadayim cnm bende istahsizlik devam mide bulantim kesildi. Gogus hassasiyetimde kalmadi sizde belirtiler ne durumda bende 1 2 birsey aldim korkuyorum birsey olur diye 1 kaybim var 20. Haftalardan sonra baslicam
MnvAkcl Birhayalimvr Ben hiçbir şey almadım daha korkuyorum herkes erken diyor 🤷🏻♀️ benim de 15+1 göğüs hassasiyetim hala var kasık ağrılarım baya azaldı çok şükür iştahım normal her zamanki gibi ama hiç hareket etmiyordum bu haftaya kadar şimdi yürüyüşe başladım her gün 30 dk yapsam yeter diyorum 🤷🏻♀️
Mucizem_63 Birhayalimvr 15 haftadami kesildi bulantilariniz bnde 14+5 devam edyr belki bnde 15. De kesilir 😊
tgbzkrtt Birhayalimvr bende belirti yok sadece günden güne büyüdüğümü hissediyorum😅 alısverisi ben de erteleyeceğim sanırım erken
Duyasli Bizde 17+5 olduk. İkinci gebeliğim ilkini 19.hafta da hissetmiştim şuan 1 haftadır düzensizde olsa ara ara hissettiriyor kendini. İlkler daha geç hissediliyor hanımlar sıkıntı yapmayın :) Rabbim sağlıkla kucaklarimiza almayı nasip etsin.
MnvAkcl Duyasli İlk nasıl hissettiniz yani bebeğin hareketi olduğunu nasıl anladınız 🫠 Benim ilk gebelik 15. Haftadayım henüz bir şey hissetmedim çok merak ediyorumm 🙏🏻
tgbzkrtt Duyasli gününe kadar aynıyız🤭 sanırım ilerleyen haftalarda net hissedeceğiz. Şeker yüklemesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Duyasli MnvAkcl ilk gebeliğimde 19 haftada direk tekme olarak hissettim gördüm yani ama bu sefer bağırsak hareketine benzer ancak bir kuvvetin vurduğu hissediliyor
Nurayozturk MnvAkcl aa bu bebeğin hareketi diye direk anliyosunuz . 🤣 Çok değişik hisler. Ben ilk gebelikte 22 haftaya yakın hissettim
Alya05 tgbzkrtt Bende 15+3 teyim aralık olur galiba Cinsiyet belli değil bidahi kontrole kadar 18 haftalık oluruz bakalım artık