anneolmakneguzel_ 1demetyasemen degeriniz iyi ama ben 9 la ogrenmiştim neden az dediniz ki. Az cok yok onemli olan yukselmesi
1demetyasemen anneolmakneguzel_ benim korkum daha önceden kimyasal geçirmiştim ya yine öyle olursa diye ama çok şükür dün kan vermiştim 149 çıkmış atmış keseye kadar sanırım emin olamıcam 😀
Meleekdincc Şehir dışındayım pzt kan verdim 450 çıktı ama benim anlamadığım gebelik şüphem var dediğimde Dr daha kan istemeden vajinal muayene etmek istedi bende bebeğin haftası çok küçük olduğu için kabul etmedim doğru mu yaptım bilmiyorum
ahsenimdeahsenim Meleekdincc benimde p.tesi 469 cikti.doktorum 2 hafta beklememi soyledi daha cok erken usg bakmak icin
bsrayksl2 Meleekdincc çok doğru yapmışsın bunu yaptırdığı için arkadaşım o gün içinde düşük yapmıştı vajinal muayene sadece normal doğum öncesi çatı kemiği ve açılma kontrolü için yapılmalı demişti ilk doğumum da doktorum
bsrayksl2 1demetyasemen ben aslında 1 ay önce simir testi vermiştim randevu almıştım 8 Temmuz da sonuçları öğrenmek için sonra hamile olduğumu öğrendim artık ona nasip oldu 😍
1demetyasemen bsrayksl2 ne şeye kısmet olmuşşş 🥹 jinekolojide gebeye bakıyorlar mı ama bizim hastanelerde bakmıyorlardı gebe polikliniği ayrıydı bi araştır istersen sonra sorun olmasın
bsrayksl2 1demetyasemen kadın doğuma Gitmiştim kontrol için onlar yaptı simir testini oradan tekrar randevu vermişlerdi sonuç için
esooli 1demetyasemen adetime iki gün kala yapmıştım ikinci çizgi silik çıktı gittim kan testi verdim 30 du iki gün sonra ise 77.6 seninde iki gün sonra baktırman gerekir.
1demetyasemen esooli baktırdım canım 2 gün sonra 149 çıktı pazartesi tekrar gidicem bakalım idrarla da takip ediyorum iyice koyulaşmaya başladı 🥰
bsrayksl2 İyi akşamlar 🌸Bugün kontrole gittim keseyi gördük tekrar kan tahlili verdim hcg 1 hafta önce 122.1 çıkmıştı bu hafta 5182 çıktı sizin 1 hafta sonra ne kadar artış olmuştu sonuçlarımı doktor göremedi 2 hafta sonra gidicem tekrar 🌸