zeynepzorlu Mlkks Gizem İrem Çiğdem Özlem Gizem tam bir dansöz adı İrem’i tavsiye etmiyorum çünkü ALLAH’ın gazabına uğrayan cennet anlamına geliyor Çiğdem bana 50 yaşını anımsatıyor Özlem de bana 40 yaşını anımsatıyor
ABusraaaa momkrm19 şöyleki ben kızımı kaybettim. Ama etrafın nasıl soyledigiyle zorluğu kolaylığıyla ilgili bence takılmayın çünkü bı sure sonra alışıyorlar. Benim oğlumun adıda mesela Ahlas efe ve herkes zorlanıyordu Atlas felan diyorlardi ama şuan gayet rahat söylüyorlar. Evet bı Lina mira gibi popüler değil ama ben 2021 yılında koymuştum popüler değil ama etrafımda duymaya başladım. Yani Meva’dan daha çok nevayi koyuyorlar ama ben Mevayi çok beğenerek koymuştum
Mor-kelebek Meridaily yaa zaman su gibi canım 😢 beraber test yaptığımız günlerden bu günlere 🤲rabbim sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin sanada inşallah 🌸❤️
Meridaily Mor-kelebek evet kuzum 🥹❤️ Amin canım benim inşallah sağlıcakla alalım bebeklerimizi kucağımıza 😍❤️🤲
Meridaily Mor-kelebek 7+6 kuzum🥹 hala hayal gibi ya onca zamandan sonra midem falan bulanmasa rüya sanacagım😅
Mor-kelebek gozbebeklerim2 asil i hiç kızda duymadım 🤭 duru da yakın çevremizde var yine. Çok teşekkür ederim öneri için rabbim.kalbinize göre versin 🌸❤️
gozbebeklerim2 Mor-kelebek Teşekkür ederim Asil unisex isim bende hiç kız duymadım ama istiyorum Oğlumun adı Görkem kızımda Asil olmasını istiyorum açıkçası