Mor-kelebek Bir1kelebek müberra da güzelmis Züleyha gibi ağır isimleri çok seviyorum ama ileride kızım memnun olur mu bilmiyorum arkadaş çevresi hep Lina Asel dolu olsa mesela
Ozgeggul96 Mor-kelebek 6 yaşında kızım aşırı merhametli , çok sevecen, fazla özgüvenli kötü yanları cok sinirli fazla aglak dediğim dedik, çok ısrarcı 😀 bence cevreyle alakalı benim kendi ailem sakındir eşimin taraf trabzonlu iki tarafında huyunu almış
Bir1kelebek Mor-kelebek lütfen linçlemeyin ama bilirsiniz isim çok önemlidir manasına anlamına dikkat ediyoruz güzel olsun diye karakterine yansır bilirsiniz o yüzden züleyha ismini çok önermiyorlar hz yusuf ve züleyha kıssasını bilirsiniz çevremde 3 tane züleyha isminde tanıdığım kişiler var 3nün de evliliğinde sıkıntı oldy ve boşandılar tabiki istisnalar var ama koymamanızı öneririm 💓
FRVP20 Mor-kelebek bir kızım var VERA bir kızım daha olacak Allah nasip ederse oda LİYA düşünüyoruz💖👶
AtlantisKralicesi Mor-kelebek bence tek isim köyüm en mantıklısı 😂 favorilerim “ilay” öz Türkçe bir isim bir de “Günseli”
ABusraaaa Mor-kelebek ilk kızımın ismini meva koymustum 🌸👼🏼 şimdi Allah nasip ederse Hafsa koycam ❤️ ama aklımda kalan isim var mı dersen Ahsen ismi çok kaldı ama unisex isim olduğu için babamın arkdasinin adı 😞 o yüzden elendi. Ama onun dışında Hüma İsra isminide beğeniyorum.
momkrm19 ABusraaaa Meva ismi benim de favorilerimde ❤️ nasıl sorulur bilmiyorum da memnun musunuz etraf söylerken zorlanıyor mu hani uzatarak okuyunca daha güzel oluyor ya 🙂 bir de Meva ismi bu nesilde az mı var çok mu onu da anlayamıyorum Mira Mila Lina gibi sık karşılaşılan bi isim de istemiyorum da
Mor-kelebek Bir1kelebek yok linclenecek bir durum yok ki. Eşimde ısınmadı zaten o isme sadece hani ismin ağırlığından örnek olsun diye dedim 🌸
Seyda-06 Mor-kelebek ben cinsiyeti bilmiyorum ama kız olursa asya düşünüyoruz evlenmeden önceden beri böyleldi düşüncemiz 😊 söylediklerin arasında en güzel bana gökçe geliyor
ABusraaaa momkrm19 şöyleki ben kızımı kaybettim. Ama etrafın nasıl soyledigiyle zorluğu kolaylığıyla ilgili bence takılmayın çünkü bı sure sonra alışıyorlar. Benim oğlumun adıda mesela Ahlas efe ve herkes zorlanıyordu Atlas felan diyorlardi ama şuan gayet rahat söylüyorlar. Evet bı Lina mira gibi popüler değil ama ben 2021 yılında koymuştum popüler değil ama etrafımda duymaya başladım. Yani Meva’dan daha çok nevayi koyuyorlar ama ben Mevayi çok beğenerek koymuştum