ppmerlina buse2507 aşkım işte hesabın askıdaysa sen başka hesap açarsan süresiz askı geliyor (yeni hesaba) Ben öyle gördüm
kimchikimdi Burnosunn_annesi Nurella sanırım kidste bisi oldu yanlış hatırlamıyorsam çünkü orada da nurella diye bi kullanıcı vardı 1 ay aldi askı eger o ise, @Buse4161 de yok diğer kişiler de ya girmemiş ya yazmamış askı mi almışlar bende 3 gün falan aldım
ppmerlina kimchikimdi ben de buseye dikkat ettim o kesin girerdi ama bence askıdan değil de kendisi girmiyor belki özel bir şey olmuştur… yazdım bakalım
Zumruduanka160 Kendisini tanımam ama tuhaf ve ters yorum yapmıştı konuma herkesin a dediğine b demişti gıcıklık olsun diye yapar gibi . Askı almasına hiç şaşırmadım .
Burnosunn_annesi Zumruduanka160 Burda içini rahatlatman için açmadım bu postu arkadaşım.Ve bahsettiğin kim bilmiyorum benim sorduğum kişide askı almamış. Eğer burada fikir almak için post açmışsan bütün yorumlarada hazır olman lazım herkes aynı fikirde olmayabilir.
crazyymom Zumruduanka160 Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Post açan eleştiriye ve karşı fikirlere açık olmalı
Balbebek012 Burnosunn_annesi sırf bana da şu postu açın diye 24 saat girmeyeceğim hıh oturdum bekliyorum 🤐