Balbebek012 Burnosunn_annesi sırf bana da şu postu açın diye 24 saat girmeyeceğim hıh oturdum bekliyorum 🤐
kimchikimdi Burnosunn_annesi Nurella sanırım kidste bisi oldu yanlış hatırlamıyorsam çünkü orada da nurella diye bi kullanıcı vardı 1 ay aldi askı eger o ise, @Buse4161 de yok diğer kişiler de ya girmemiş ya yazmamış askı mi almışlar bende 3 gün falan aldım
Burnosunn_annesi ppmerlina tamam canım Allah razı olsun merak ettim baya ondan post açayım dedim söylersin merak etmişti ondan😊
ppmerlina Burnosunn_annesi aşkım ben sosyal medyadan takipleşmiyorum onunla, arkadaş yukarda iyimiş demiş ya ona istinaden söyledim bak öyleymiş şükür yani 😍
Burnosunn_annesi ErsBegAs teşekkür ederim haber verdiğin için iyi olmasına sevindim😊 hamilelik hormonları zaten yeterince vesvese yapıyor🥲
Burnosunn_annesi buse2507 tez zamanda biter inşallah askı çok oluyo bu ara anlamadım🥲sağol kuzum haber aldım neyseki dedim belki haberleri diye etiketledim
keyfimin-kahyasi-misin buse2507 kiste bı postta 15 gün aldım suçsuz yere yazdı Naime yılmaz da 30 gün klru aşkın dedi dmdmd