Tazeanne0641 Kızlar böyle sıkıntı yaşayan var mı iki tarafta da varmış. Kan sulandırıcı başladık. İlerleyen zamanda bi sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum. Detaylı ultrasonda çıktı. Haftaya kendi doktoruma gidicem ama yaşayan varsa bi yazabilir mi
Birannelikmeselesi Tazeanne0641 çift taraflı çentik ve direnç var. Kızımda tek taraftaydı. Kan pıhtılaşmam olduğu için baştan itibaren kan sulandırıcı kullanıyorum. Genel olarak bir sorun değil. Sadece bebek diğer bebeklere kıyasla minyon doğabiliyor.
Yeeso Tazeanne0641 bende de tek taraflı vardı 20 haftada detaylı ultrasonda belli oldu sonra doktor coraspin yazdı kullanıyorum 2 aya yakındır kilosu ve haftası filan düzeldi 34 haftama kadar kullanacam coraspini şuan 28 haftalığım merak etme coraspin işe yarıyor bende senin gibi çok korkmuştum ama çok şükür sorun olmuyormus
Arzu19988 Tazeanne0641 rahimde degil canim bebege giden damarda centik ilk hamileligimde bendede vardi ilk haftalarda ogrenmistim 22haftada ve kan sulandirici ilac+igne vuruyordum
Tazeanne0641 Birannelikmeselesi banada coraspin başladı ama benimki çift taraflı korktuğum şey erken doğum olması ve gelişim geriliği
Birannelikmeselesi Tazeanne0641 erken doğuma sebep olan bir durum değil. Gelişim geriliği de olmuyor. Yani organ gelişimi vs bir sorun olmuyor ama kilo ve boy minik olabiliyor. Doğumdan sonra toparlar. Ciddi bir şey değil yani.
Tazeanne0641 Birannelikmeselesi ay çok sağolun içim rahatladı , benim çift taraflı ya o kadar kötü senaryolar okudum ki moralim bozulmuştu
Birannelikmeselesi Tazeanne0641 benim de şimdi çift taraflı perinatolojiye gidiyo tür m ben farklı sebepten hem özele hem devlete çentikleri hiç sorun etmiyorlar. Önemli değil diyorlar ❤️
Tazeanne0641 Yeeso ay çok şükür ya sağlıkla gelsin bebişlerimizz 😘 bende detaylı da öğrendim şu an 22 haftalık kilosu falan normal
Emine32 Yeeso merhabalar ne durumdasınız benimdr 2 tarafta çentik var şuan 26 haftalığım inşallah güzel devam ederiz
ftmagkr Ben de detaylı ultrasonda çift taraflı çentik olduğunu öğrendim ve gebeliğimin başından beri oksapar +Coraspirin kullanıyorum. Süreçleriniz nasıl ilerliyor şuan ?
ftmagkr Tazeanne0641 24+3 oldum . Ben gebeliğimin başından beri Coraspirin ve oksapar kullanıyorum aslında
Tazeanne0641 ftmagkr çok sıkıntı olacak bişey değilmiş bende korkmuştum ama gelişimi güzelse sıkıntı yok
Emine32 ftmagkr merhabalar hamileliniz ne durumda bugün tekrar ayrıntılı çekildim 26.haftadayım iki tarafta çentik devam ediyormuş tansiyonuna çok dikkat et dedi
ftmagkr Tazeanne0641 hep 1 hafta geriden takip ediyor zaten geç döllenme demişti doktor en başından onun dışında herhangi bir sorun yok
Arzu19988 Tazeanne0641 evet biraz zayif dogdu 2kilo dogdu 35haftada ama saglikli masAllah iki yasini doldurdu